Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Wilson förlänger med HVA

26-årige, skotskfödde Dean Wilson, har i dagarna förlängt sitt kontrakt med Rockstar Energy Husqvarna.

Wilson inledde den nyligen avslutade SX-säsongen som icke fabriksförare. Efter flertalet fina resultat inledningsvis mynnade det ut i en styrning för Rockstar Energy Husqvarna där han nu således har förlängt kontraktet med ytterligare ett år enligt uppgifter från en känd holländsk sajt. Wilson parkerade till slut på åttondeplats i tabellen. För närvarande ligger han femma i Lucas Oil Pro Motocross.

På Wilsons meritlista noteras bland annat: AMA Champion 250MX (2011), AMA-silver 250SX (east/west 2011/2012), AMA Rookie of the Year (2010) och AMA Horizon Award (2009).

Foto: Husqvarna US

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (8)

Fredrik

Familjen först,sen din fritid, Du har ingen som helst skyldighet att informera alla om allt, Vill dom veta saker som inte står här får dom vill ta reda på det själva. Börjar bli rätt trött på crossen överlag, vi lever i våras egen ankdam och matar oss själva, frågan är vad som händer om dom som slutar mata oss skiter it. Jag kör för en liten klubb och det är just vi serie åkare som förlänger livet på klubben, en annan har just insett att en fin altan och lyx hemma ger mer så mina tjänster i klubben kommer dras ner då jag parkerat hojen. Börjar ungarna köra är jag där igen annars är det ingen mer hjälp från mig. Cross bränner ut mig mer än jobb, 2 ungar, hus, 2 bilar etc. Tyvärr

Danne

Niklas du får absolut inte ta det på fel sätt. Jag gillar starkt din sida och kommer alltid göra. Och jag följer dig och ser att du ha familj och du har varit och tävlat och så de senaste helgerna. Självklart ska du leva ett normalt liv inget snack om det. Och Carlsson jag är ingen 90 talist och får allt serverar. Jag läsar allt om ama och det som jag kan få fram. Men tycker alltid kul och läsa även på denna sidan om just detta. Niklas skriver alltid bra artiklar om detta och saknar det. Jag hittar all info själv för varje deltävling. Va inte det jag menade att han ska skriva vart jag hittat infon om det. Utan jag gillar när han tycker och tänker själv om deltävlingarna. Men man verkar inte få skriva något här försen man blir halshuggen.

Webmaster - Niklas

Denna vecka har jobb och familjeliv gått i första hand, haft kvällsmöten typ varje kväll hela maj månad och knappt träffat mina barn. Ibland behöver man själv andas och leva också, vilket jag gjort de senaste helgerna med att tävla själv. Annars kommer jag tröttna helt på detta, behöver få leva livet med. Denna vecka har vi varit dåliga jag vet, har massor att skriva om men vi kommer ta tag i det med. //

Carlsson

Klassisk 90-talist, ska ha allt serverat utan att behöva göra nånting alls! Öppna google o sök på ama m.m! Så hittar ni säkert massa kul o läsa! Aldrig fattat varför Niklas m.m ska fixa allt, vill man ha reda på nått kan man försöka själv innan man klagar!

Danne

Robert. Jo jag vet exakt vad Niklas gör och så men jag menar bara att kan man skriva flera olika artiklar om SM och så under veckan så borde man kunna få ihop en liten text om Noren med. Han behöver stöder hemifrån. Jag klagar absolut inte på sidan men skulle vilja ha mer ama just nu när det är igång. Man får väl tycka till om sidan??

Robert

Mkt klagande, det är något som äcklar mig enormt mkt att människor inte har någon förståelse för ni framför ju inte det ju inte det på trevligt sätt vad just ni vill höra för rapporter osv. Det är ju så att vederbörande körde Cross själv lördag, söndag förra helgen, sen heltidsjobb, familj och dessutom gör detta ideellt. Fortsätt som ni gör! Ni gör det helt fantastiskt ????

FL

Håller med dig Danne!! Väldigt mycket SM här gääsp, nä lägg lite mera krut på AMA och VM vetja!!

Danne

Varför skriver ni inget mer om glen helen och noren? Nu är det ju ingen idé för idag är det en ny deltävling. Skulle vilja ha mer från ama motocrossen. Tycker det är en självklarhet med eftersom vi har en svensk med och drar i toppen. Och du har alltid haft bra info om det innan därför jag har kommit till din sida. Vill inte läsa 10 artiklar om SM.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | MXGP