Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Wallsten tippar SM i Varberg – del 3

Över till huvudklasserna. Vi inleder som sig bör med MX2 där vi denna gång väljer att ställa en av huvudfavoriterna till SM-guldet utanför pallen

Tycker mig se en trend. Efter all världens tragedi i Årsunda och ett par EM-framträdanden utan större succé undrar MXInAction hur Nick Kouwenberg funderar. Uppgiven? Även om han är ett proffs ut i fingerspetsarna vet vi alla som har elitidrottat att det kan vara tungt att komma tillbaka från motgångar när de samlar sig på hög. I Årsunda, en tävling han troligtvis vill glömma, tappade han inte bara SM-ledningen, han förlorade även andraplatsen.

Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

Vår nyblivne fabriksförare för TM, Anton Gole, blir självklart den stora favoriten. Fast i Varberg sadlar han sin Husqvarna, vilket han kommer att göra SM-säsongen ut. Vet att han kommer att träna ett par pass innan SM på sin Husky – det räcker. VM-klass besegrar hög SM-klass alla dagar i veckan.

Om nu Gole vinner och vi petar bort Kouwenberg från podiet, vilka hamnar då där i stället? Jesper Jönsson är nästan lika säker som amen i kyrkan. Tror ändå att han får på nöten av William Andersson. Verkar som att den gossen har fått till lite av en ketshupeffekt i år. Alla som känner honom vet vilken potential han har. Det är först nu som utdelningen har blivit i paritet med hans kunnande.

Bubblare? Fortsätter Jimmy Wicksell att starta som vi vet att han kan, blir han en svår nöt att knäcka. Sedan är det som alltid kul att skåda friskusen Danne Karlsson.

Wallsten tippar:

1. Anton Gole
2. William Andersson
3. Jesper Jönsson

Foto: www.mxcarro.se (Danne Karlsson)

Kommentarer (3)

Carlsson

Vet dom övriga nordiska länderna om denna helgen? Ingen större skillnad i startlistan jämfört med innan tycker ja! Ingen aning om prissumma, känns inte som att NM lockar snabba åkare från länderna runt Sverige.

Marcus

Finns två småcoola repotage på RACERX att läsa om haveri m.m: http://racerxonline.com/2017/07/11/unsung-hero-tyler-nowlin http://racerxonline.com/2017/07/10/open-mic-southwick

Danne

Kommer det något av den grymma insatsen som noren gjorde i ama med alla problem han hade och den bästa placeringen för säsongen.

Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction