Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Wallsten tippar SM i Årsunda – del 3

Då var det dags att lämna in hela tipsraden och det med att fylla i sista kolumnen – MX1-klassen.

Lika säker som amen i kyrkan? Så känns nämligen Nikolaj Larsen. Hans sargade fot har tydligen figurerat på sociala medier där det har konstaterats att inget var brutet. Han körde dessutom danska mästerskapet den gångna helgen, så foten, ja den lär hålla.

Samtidigt måste MXInAction erkänna att vi önskar se någon annan än Larsen som vinnare. Halvgarderingen 1X är inte skoj varje gång. Ombyte förnöjer ni vet. I Ulricehamn var tydligen Ken Bengtsson i det närmaste VM-snabb. Kan han kopiera detta vinner han. Punkt slut. Håller även Pontus Jönsson och Oskar Olsson högt. Den sistnämnde har mer att ge än vad han har visat och då ligger han ändå på tredjeplats i tabellen. Får han till starterna och kör som i det avslutande heatet i Ulricehamn, ja då kommer han att samla på sig fler heatsegrar.

Dessa fyra ser MXInAction som ytterst svårslagna. Som bekant kan dock allt hända. En tappad kedja och plötsligt är man borta. Men vi tror att det krävs mer än en och annan tappad kedja för att peta bort någon av dessa från podiet – även om en av de ovanstående måste bort då kvartetten ska bli en trio på podiet.

Vilka lurar då i vassen där bakom? Om Eddie Hjortmarker vaknar på rätt sida kan han bli intressant att skåda. Henrik Wahl får vi inte heller glömma bort. Sedan har vi två Tom och två Anton som MXInAction vill lyfta fram också. Alltid intressanta att följa gäller för Tom Söderström och Anton Wallin. Tompa har verkligen överraskat allt och alla i år. Vore kul att se honom ta en start och se hur länge han pallar att hålla hårdingarna bakom sig. Köra hoj som få kan han som bekant. Wallin har nästan hemmaplan. Kan bli en joker i leken. Tom Johnsson fick äntligen till det senast. Hoppas på lika god utdelning i Årsunda. Anton med det skönklingande efternamnet Wallstén noterade två femteplatser i Ulricehamn och avancerade i och med detta till niondeplats i tabellen. Kan han upprepa den fina bedriften månde?

Wallstens tips:

1) Ken Bengtsson

2) Pontus Jönsson

3) Nikolaj Larsen

Foto: www.mxcarro.se

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (1)

KTM

Kolla in Elix Ruuth och ge han lite publicitet. Han har kvalat in till Loretta Lynn i USA kommer köra i Årsunda????

Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM