Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

Wallsten kliver av

Efter en veckas behövlig semester från båda arbete och MXInAction har undertecknad tagit beslutet att kliva av skrivandet till MX-sajten, MXInAction.

Jag vill lyfta på hatten och tacka såväl sajtens besökare som MXInActions grundare Niklas Svensson för den här tiden. Med hela mitt hjärta hoppas jag att någon annan önskar ta över stafettpinnen så att Niklas inte behöver dra detta lass på egen hand. Anledningen till avhoppet beror till största del av motivationstapp.

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (16)

Johannes

Gött å slippa mr gnällsten, inte vart på ett sm!? Vart är credd till dom andra som sliter? Å Niklas drar inte själv? Ser fotton från andra? Stort tack till er som faktiskt kämpar på till varje tävling, ni delar er glädje med oss som inte kan komma.

Persson

Skönt, ha de gött.

patrik " killerpi"

Stort tack för denna tid kommer sakna dina artiklar Med vänlig hälsning patrik

Niklas Svensson [ADMIN]

Anders har jag mycket att tacka för, vilken kille.! Men jag ska allt försöka kriga på så gott jag bara kan, om det finns någon frivillig där ute som gillar att skriva så är ni varmt välkomna att höra av er. Vore kul om det fanns lite gästskribenter som får tycka till och skriva lite som du/ni känner för. Givetvis med kontroll av mig först hehe.. Men en dag i taget så ska vi nog klara av detta ett tag till! :)

Daniel

Riktigt synd!! Var riktigt kul att läsa dina inlägg. Hoppas du gör lite spontaninhop ibland! Hoppas Niklas kämpar vidare å hittar två tre stycken till som hjälper honom!

Micke Svensson

Tack för alla trevliga artiklar du skrivit. Förstår att det finns ett liv vid sidan av detta som måste skötas. Hoppas Niklas orkar driva denna site vidare. För min del är det alltid trevligt att läsa era inlägg. Tack Anders och lycka till framöver.

Mats

Synd som fan! Är kanske svårt o motivera sig år efter år då detta bara är en hobby och inte ett jobb. Förstår att de tar väldigt mycke tid på eran fritid, de går inte göra allting gratis i livet! Blir ingen chock om Niklas kastar in handduken snart oxå!

Jens

Tråkigt! Känns som vår sport bara drabbas av nederlag just nu. Östlund skadad Wallsten slutar skriva osv. Tyckte det var mycket bättre och roligare energi här på sidan för ett par år sen.

Tobias

Tråkigt att du kliver av, kommer sakna dina artiklar. Stort tack för allt du gett oss

Gringo

Tråkigaste nyheten du har skrivit. Du behövs för sporten å siten blir inte lika intressant. Finns det ingen chans att du tänker om?

Staffan

Tråkigt du behövs verkligen!

Patrik

But Why?!? Du är en duktig skribent lycka till i fortsättningen!

Modin

Tack för den här tiden. Hoppas nya kommer till som kan hjälpa till med innehåll till siten så den inte dör helt. All respekt till er som gjort det hittills.

Fredric

Ajdå, tråkigt för oss! Tack för en bra insats.

Reg

Tråkigt att höra men ha det gött

Kim

Riktigt tråkigt att höra hoppas att du hittar motivationen att komma tbc. Tack för alla artiklar

Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop