Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Viktor tar sig en funderare

Han kör fortare än de allra flesta. Han kör elegantare och mer energisnålt än de allra flesta. Dessvärre har han också varit skadad mer än de allra flesta.

Det är den sistnämnda parametern som har fått Viktor Björklund att fundera på framtidens vara eller icke som elitförare av rang.

-Jag har en ny MX- och endurohoj hemma men jag vet inte på vilken nivå jag kommer lägga mig. Kan inte fortsätta att vara skadad varje säsong, det funkar helt enkelt inte, säger Viktor Björklund.

Han räknar upp vissa skador och kommer fram till att han inte har haft en hel säsong utan strul sedan han var tio år. Adderar vi samman alla skador har han haft lika många som vad många andra toppförare inte ens når upp till under en lång karriär – och Viktor är bara 23 år.

-Just nu känns det som att jag kommer att köra några utvalda SM-deltävlingar men inte hela SM-serien. Fast, jag vet inte. Kanske kör jag bara för att det är kul. Vi får se hur det blir. Vad jag däremot vet är att satsningen inte kommer att bli som förr, hälsar Viktor Björklund.

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB