Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

”Vi får se var det landar”

VM-säsongen är avslutad och det är hög tid att se om sitt hus. Som för Anton Gole exempelvis.

MXInAction når Gole när han är på väg till Tibro för att träna tillsammans med skolan, där han tidigare gick. Även om han redan har SM-guldet i sin ficka vet vi hur han resonerar. Står han bakom grinden vill han alltid göra sitt yttersta. Blickar vi bort mot den internationella scenen var det VM-debut för Gole i år, sett över en hel säsong. Det blev en total 22:a plats med 99 inkörda poäng, nio pinnar från topp 20 som MXInAction tippade honom på innan säsongen tog sin början. Den inleddes som bekant på en Husqvarna fram till ungefär halvtid då han fick chans som fabriksförare för TM.

-Jag är inte helt nöjd med mina resultat i VM, jag hade hoppats och trott på något bättre då jag såg min chans. Övergången från Husqvarna till TM blev svårare än väntat, framförallt med pendlandet mellan hojarna i SM (HVA) och VM (TM), säger Anton Gole.

Kontraktet har som bekant löpt ut med TM och du undrar vi alla om det kan finnas en öppning till en fortsättning.

-Jag har olika grejer på gång och vi får se var det landar. Troligtvis blir det ingen fortsättning tillsammans med TM, avslöjar Anton Gole som ändå inte har gett upp sin VM-dröm, tvärtom.

Men en VM-satsning kostar givetvis massvis med pengar så Gole tar tillfället i akt och passar på att vädja till MXInActions läsare.

-Om ni vet någon eller några som har intresset av MX eller har goda kontakter till någon som kan hjälpa till ekonomiskt vore jag evigt tacksam, säger Anton Gole och ber då dessa att ta kontakt med leif@stadsystem.com.

Bakom mailadressen döljer sig ingen mindre än Leif ”Totte” Nilsson som har hjälpt ett stort antal svenska förare att ta sig in, eller hålla sig kvar, på den internationella scenen. Anton Gole inkluderad.

Foto: mxcarro.se

Reklam | MXSM

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM