Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

Upplysning till alla Elitförare inför SM-premiären

Tiden rinner iväg och vi börjar nu närma oss alltmer den spännande dramatiken med premiären av årets första deltävling av Motocross-SM som kommer att arrangeras av Landskrona MK den 26-27 April.

Jag tog en liten sväng in igår på Svemos hemsida för att kolla i startfältet och fick se att det ännu inte var många som anmält sig eller ännu betalat. Så därför tänkte jag upplysa Er alla förare och föräldrar, som tänkt att delta i premiären på Saxtorp, att skynda sig in för att anmäla Er redan idag.

För imorgon (torsdag) går anmälningstiden ut och därefter läggs en efteranmälningsavgift till på 2000:- vilket jag förmodar att ni mer än gärna vill slippa lägga ut så här tidigt på säsongen. Så för att anmäla Er klicka vidare på länken här: Anmälan Saxtorp - SM Solo Delt.1

Glöm inte att anmäla Er till första SM-deltävlingen på Saxtorp, tiden går ut imorgon sedan blir det dyrt! (Arkivbild) - Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

Reklam | MXSM

Kommentarer (10)

Fredrik

Finns säkert många hårdbanor och grusbanor som hade kunnat tänka sig köra ett sm men så fort det görs så blir det ju ramaski bland åkarna att banorna suger och att det inte går att köra om bara för dom inte kan svänga om det inte finns en vall att lägga sig i. Kan ju som sagt vara därför svenska förare genast tappar typ 5sek/varv så fort dom kommer ner på hårda jord och gräsbanor söderut.

viktor

tycker allt att 30 grinden har gjort att det blir mindre anmälda. blir ganska tråkigt att kolla på när det bara är 30 , känns för lite. är det inte 25 +2 dom kör?

Winnerström

Verkar ha gjort susen detta.... 62st anmälda och betalda....

Tomas, mxstar.se

Kan nog ligga något i det Carlsson, känns dock som en lam ursäkt. Visst är det väl lite segt och kostar pengar att åka landet runt och bara få köra lite på lördagen, men det är ju överlägset bäst sätt att utvecklas.

Erik

Hahahaha.....vi svenskar är inga hårdbane experter. Därför är det bättre att harva runt i sanden..... Ok Lind o Noren samt ngr andra är väl de enda som kan ta sig runt på en internationell hårdbana med mer änn styrfart...... Ok, nu är det kanske så att jag inte heller är ngn sand expert o därför börjar klanka ner på förare som kan åka sand.

Carlsson

..eller så är de orken och träningen som spökar Tomas! Kanske många som vet att 35min x 2 nere på Saxtorp inte är nån barnlek!.

Tomas, mxstar.se

Med gammal hederlig 40-grind hade man ju redan varit i final om man anmält sig i MX1 klassen, det är ju lysande. Fast samtidigt känns det jävligt olysande att det är så få startande. Är det för att det inte finns tillräckligt med elitförare i Sverige? Kan det vara för att det är 30-grind och förarna är osäkra på om de kvalar in och då är lite fega att försöka?

Erik

Ska man satsa på sm måste man väl kunna anmäla sig i tid.

carlsson

30 el 40 på grind?. Väldigt lite åkare som anmält sig tyckte ja också, men o andra sidan kanske folk inte gillar sand! Finns de inga hårdbanor som söker SM?

Tommy

Bra att du upplyser dom, men 2000 i efteranmälan är ju helt sjukt....

Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor