Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Tim Gajser till Las Vegas

Idag kickar den 17e deltävlingen av MXGP igång och det på plats i Jacksonville, USA. En av stjärnorna på plats är HRC Honda föraren Tim Gajser som under fredagskvällen släppte bomben.

Lördagen den 14e oktober kommer Tim Gajser att stå bakom startgrinden på Sam Boyd Stadium i Las Vegas, när det är dags för 2017-års Monster Energy Cup.

Foto: Niklas Svensson

Vi skulle egentligen fått se Tim Gajser där redan förra året, men skador satte stopp in i det sista. Men nu är det äntligen klart och vi håller tummarna för att Tim håller sig hel till dess denna gång.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få tävla i Monster Energy Cup detta år. Jag har alltid som mål att vinna när jag ställer upp i en tävling, men detta är helt nytt för mig med att köra Supercross på en av världens mäktigaste arenor och jag kan inte säga att jag har så mycket erfarenhet av det sedan tidigare. Jag har dock en bra Supercrossbana hemma som jag kommer lägga massor av timmar på efter att MXGP-säsongen är avslutad, hälsar Tim Gajser via en pressrelease från HRC Honda.

Kommentarer (2)

Jens

Ska bli kul! Men hoppas han stannar i VM han sätter avtryck där!

specialisten

Allmänt känt att Gaijser är på väg till USA. Eller det är hans högsta önskan. Honda sa nej förra året. USA har redan 2 av dom bästa på 450. Tror Gaijser har kapacitet att slå sig in på allvar. En av få från MXGP faktiskt. Den som lever får se...

Reklam | KTM
Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor