Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Tidig julklapp – Uddevalla VM tillbaka!

Julafton kom tidigt i år för oss svenska MX-älskare med den superhärliga julklappen att Uddevalla VM står redo för att arrangera ännu ett VM kommande säsong. Så boka in 25e augusti 2018!

Magnus Thelin, Anders ”Lillis” Svensson, Gunnar Johansson och Micke Andersson - Foto: Youthstream

Strax efter nyår i år fick vi meddela den tråkiga nyheten att Uddevalla VM 2018 blev inställt efter att Uddevalla kommun dragit ner på det ekonomiska stöd som dom tidigare haft och klubben ville då inte äventyra klubbens verksamhet och valde därför att kliva av 2018-års VM-kalender.

Men under Lag-VM i amerikanska Red Bud så fanns BMK Uddevallas VM-stab Magnus Thelin, Anders ”Lillis” Svensson, Gunnar Johansson och Micke Andersson på plats och efter möte med Youthstream stod det klart att Uddevalla VM är tillbaka på VM-kalendern till 2019.

Ett glädjande besked för oss alla, för hela cross-sverige. Och som det ser ut just nu kommer även EMX-klasserna 125cc och MX2 köra sin final samma helg i Uddevalla, vilket givetvis gör hela helgen ännu mer spännande och roligare.

Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

Så lördagen och söndagen den 24-25e augusti 2019 så står BMK Uddevalla redo att ta emot oss alla igen och jag hoppas verkligen att alla nu drar sitt strå till stacken för att ta sig dit denna helg. Vill vi fortsätta ha VM-deltävlingar i Sverige så gäller det att vi alla är med och bidrar till detta stora arrangemang så att vi kan få fortsätta åka till fina Glimminge Motorstadium kommande år.

Sveriges deltävling den 24-25e augusti är också den tredje sista deltävlingen under säsongen 2019 så möjligheterna finns till att VM-titlarna kan avgöras denna helg. Mer information om Uddevalla VM kommer vi givetvis att skriva om mer framöver och jag ska göra vad jag kan för att så många som möjligt tar sig dit.

Kommentarer (3)

Roger

Tack snälla! En underbar julklapp! Jag tackar eldsjälarna på bilden, det finns hopp om mx sverige. I år så behövde Uddevalla kommun pengarna till våra underbara afghaner! Vuxna män som ljuger om sin ålder. Nog om det Tack för uppdatering att det blir Uddevalla i Augusti 2019.

Webmaster - Niklas

Hoppsan Herlings, blev en siffra fel. Tror de flesta fattat ändå ;)

Herlings

Hmm 25:e augusti 2018?? (Första stycket efter rubriken)

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MxInAction