Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Tack Anders Wallsten!

Idag har det gått prick två månader sedan jag uppdaterade hemsidan. Den gången var det inför Red Bull Straight rhythm. Efter det tog jag en paus.

Jag har nu hållit på med hemsidan sedan år 2009. Första två åren var väll ganska lugna men sedan har det skenat iväg, på både gott och ont. Jag är givetvis extremt stolt över att hemsidan vuxit sig så stor som den är idag, vi har våra trogna besökare som sträcker sig totalt över miljonen varje år.

Men mitt hårda arbete har givetvis satt sina spår även på den privata fronten när det gäller familjelivet. Man har kanske varit iväg lite för mycket och missat stora delar. Bland annat har jag missat min dotters födelsedag tack vare det har varit Lag-VM samma helg senaste tre-fyra åren (Hon är 5år idag). Sådan stund kanske man inte känner sig som årets pappa direkt.

Jag & min son Leon under SM-premiären i Borås. Fullt upp med både kameran och att se till att han höll sig på hjulen - Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

När det gäller hemsidan har jag själv dock aldrig riktigt varit nöjd. Inte kunnat ta emot när folk berömmer mig för hemsidan. Jag själv är ganska så målmedveten med saker jag ger mig in i och jag har hela tiden strävat efter att nå nya höjder.

Men som många av er vet så är hemsidan inte mitt levnadsbröd. Jag arbetar också som fastighetsförvaltare på HSB i Stockholm och har även satt tydliga mål som jag vill nå där. Som jag skrev innan kan jag inte ge mig in i något utan att sträva efter mer utan vill hela tiden utvecklas eller utveckla det jag håller på med.

Men snart vänder vi blad igen. Säsongen 2017 lider mot sitt slut. En riktigt rolig och bra säsong för både oss på MxInAction och för svensk motocross. Sverige tar nya kliv fram internationellt för varje år som går nu vilket gläder mitt hjärta.

Svenska supporters under Lag-VM i England - Foto: Niklas Svensson

Men i denna artikeln vill jag egentligen inte framhäva mig själv, ville bara kort berätta att det varit tufft för mig att finna inspiration senaste tiden och därför tog jag en paus helt och hållet. Vänner och bekanta frågar mig om det senaste inom MX men jag har inte den blekaste vad som hänt de senaste två månaderna om jag ska vara riktigt ärlig. Men snart drar Supercrossen igång och då hoppar min hjärna igång som vanligt igen.

Men i denna artikeln vill jag faktiskt, inte bara från mig utan jag hoppas även från er alla som dagligen besöker denna sida, ge ett extremt stort TACK till Anders Wallsten. Utan en enda krona i ersättning har han hållit liv i hemsidan, nästintill varje dag, i två månaders tid på egen hand. Och då ska ni återigen påminnas om att han också har ett ”vanligt” jobb som han ska klara av på dagarna.

Denna man, Anders Wallsten, har jag personligen mycket att tacka för, både privat med goda råd men även med hans enorma passion för sporten och svensk MX. Dessutom bjuder han även på både det ena och det andra. En extremt skicklig journalist. Så Anders, ett stort TACK för din hjälp!

Anders Wallsten under en intervju med Ryan Villopoto - Foto: Privat (Wallsten)

Nu blickar vi som sagt fram emot säsongen 2018 som ligger ett par veckor bort.

Jag vill sist men inte minst, passa på att tacka alla våra trogna samarbetspartners som ni ser annonserar i högerspalten, i bakgrunden, mellan och inuti nyheterna. Det är tack vare dom som vi kan fortsätta, utan dom hade denna sida varit svartare än svart. Så stort tack till er alla som bidrar till att denna sida kan leva vidare ännu en säsong, nu kör vi full gas 2018!

Kommentarer (6)

Johan

Pelle, du är medveten om att du svarar med samma mynt! Du klagar över en som klagar. Säger som du , Man up Pelle! Grymt bra jobb Nicklas, vi är grymt tacksamma för allt du gör med nyhetssidan. God Jul på er!

Pelle

I andra länder brukar man inte gråta ut när det går bra. Typisk svenskt, Vad lite man Nico!

Kim

Håller med ni är grymma och gör ett sjukt bra jobb. God Jul & Gott Nytt År.

Ola

Av samma åsikt! Ni är grymma, suverän mx-sida. God Jul & Gott Nytt År!

Roger

Ni ör grymma och gör ett kanonjobb!

Modin

Tack för att ni orkar hålla på. Bara att inse att motocross är en liten sport vilket tyvärr leder till att såväl ni som förarna på elitnivå inte kan leva av sporten. Gäller att komma ihåg att vi håller på med sporten för att vi tycker det är så jäkla kul och inte gräva ned oss i att det saknas lönsamhet i branschen. God jul på er.

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | MxInAction
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor