Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

Svenskt på pallen

När den andra deltävlingen i det holländska mästerskapet avgjordes den gångna helgen blev det svenskt på pallen.

Det var inte direkt någon högoddsare att Jeffrey Herlings skulle dominera MX1-klassen i sanden i Oldebroek. Hann vann båda heaten före fransmannen Roman Febvre medan Filip Bengtsson blev totalsexa för dagen efter dubbla sjundeplatser.

I MX2 fortsätter Jago Geerts att visa framfötterna. Han vann deltävlingen totalt på bättre resultat i det avslutande heatet (2-1), att jämföra med totaltvåan Calvin Vlaanderen (1-2). Kliver vi ned ytterligare bland kubiken finner vi stora svenska framgångar. I 125-klassen blev nämligen Filip Olsson totaltvåa (1-4) och då ska vi ha i åtanke att han körde stora delar av det andra heatet med trasig växelspak. Även Emil Jönrup bör hyllas för placeringarna (4-3). Totalt toppar Filip Olsson mästerskapet två poäng före Raf Meuwissen. Jönrup parkerar på femteplats, sju pinnar bakom Filip.

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (13)

Webmaster - Niklas

Självklart kommer de in lite slantar men allt går just nu tillbaka rakt in på hemsidan som tex holeshoten, resor o boende för alla SM deltävlingar, reklamprylar och sådant som gör att vi kan bevaka tävlingarna. Men någon lön eller krona över till en själv blir det tyvärr inte.

?

En liten reflektion, några slantar måste väl trilla in på alla annonser på denna sida och i varje fall så att man kan sponsra holeshoten????

Peter......b

kanon bra läsning, hoppas det fortsätter, !

Peter

Tror absolut det vore synd om sidan lades ned, tycker det är än värre att min fråga efter mer utförliga artiklar kunde skapa sån irritation för dig. Lika bra att hålla käften och vara nöjd istället med andra ord!

Anders Wallsten

Svar till Peter: Jag arbetar som journalist och chefredaktör sedan 18 år tillbaka och jag vet hur man går tillväga för att skriva intressanta artiklar. Det är emellertid inte så enkelt som du beskriver det. Tiden är fortfarande knapp och att få förare att bidra med info är svårare än du må tro. Att tidningen Race bör jaga dem köper jag, de är avlönade för att göra en tidning och det är deras jobb. Det har varken jag eller Niklas. Inte tiden heller, för den delen. Ta kritik kan jag, tro mig. Men att bli kritiserad för något jag ställer upp och gör helt gratis för er läsare, som dessutom inte behöver betala en krona för detta, är jag inte så road av. Vad jobbar du med själv? Ska jag vara helt ärlig är det såna som du som får mig att vilja säga tack och hej. Jag har annat jag kan göra på min fritid - å dessutom tjäna pengar på,. Varför gör jag då detta? Jo för att hjälpa eldsjälen Niklas och för att visa upp sporten. Det vore i mina ögon olyckligt om Niklas lägger ned sajten. Men det kanske inte branschen bryr sig om, vad vet jag?

Peter

Svar till Wallsten: Det var precis vad jag gjorde - gav dig hjälp och tips. Jag gissar att du/ni även med 0:-/mån skriver dessa artiklar för att få nöjda läsare? jag begriper självklart att det är svårt att tillfredställa varje individ, vad jag efterfrågar är mer utförlig läsning kring våra topp-förare.. OM ni skulle be vänligt till fillibang, Noren, K.Bengtsson medmera att ringa er alternativt ge en summering av helgen via facebook/mail/sms tror jag att dom ställer upp på det, och det kräver ingen kraft från er heller att ta emot en summering från dom. Skulle jag däremot skriva/ringa/smsa till någon av förarna och be om en berättelse tror jag dom heldre lägger sig på soffan i racebussen. Vill ni kanske att folk inte lämnar kritik?

Emil Berglind

Tack för allt bra ni skriver och ger oss. Kan inte förstå hur man kan klaga på de jobbet ni båda gör, visst allt kan bli bättre men för den lönen ni har så ska man inte klaga på folk, gör de bättre själv då Peter!! Hoppas verkligen ni fortsätter att ge oss goda/bra/rolig läsning. Mvh Emil.

Fredrik Ternvall

Ni gör ett kanonjobb. Orka kämpa

Robocop

Jättebra sida, jättebra jobb. Kämpa på, vi är många som gillar er

Anders Wallsten

Svar till MB: Tack för dina ord. Niklas och jag har goda idéer som täcker nutid till och med hela 2019. Får se om jag pallar så långt.

MB

Släpp det Anders , 95% är supernöjda med ert jobb , jag förstår och vet att sitta och ringa till ungdomar och lämna meddelanden som dom ändå aldrig lyssnar av är dödfött, snälla Anders Ha tålamod.

Anders Wallsten

Svar till Peter: Visst, hade detta varit med jobb hade du/ni fått en fulländad artikel. Men nu är inte läget så. Jag har ett jobb att sköta och har börjat ledsna på alla som kräver, kräver och kräver när jag gör detta gratis på min fritid. Hjälp till istället för att klaga. Och du - samma lön som jag har, 0 kronor, gäller. Intresserad?

peter

Svag artikel ang filips framfart, starka varvtider och flera duktiga vm-åkare bakom sig, Totalresultat kan vi ju läsa på mylaps.com, Skriv gärna mer om våra svenskar när dom kört race i utlandet, Ring filip och få lite egna ord, är han tillbaka i 100%? vilka fler VM kör han? ge oss sån info!- ta detta som positiv kritik,

Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor