Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Stjärnfall inför Washougal

Det börjar bli dags för slutspurt i AMA-Nationals med bara fyra deltävlingar kvar att köra. Då nås vi av beskedet att flertalet stjärnor inte kör i Washougal i helgen.

Tabellfyran Jason Anderson är en av dem. Inför Southwick kraschade han dagarna innan och gjorde illa såväl rygg som njurar. Han försökte köra i Southwick men smärtan var för påtaglig i alla stalp. Ett par dagar innan Spring Creek kraschade han på nytt. Denna gång på sin trampcykel och ådrog sig bland annat skrapsår på händerna, vilket föranleder hans bortfall från helgens tävling.

Tabellåttan Cooper Webb kommer inte heller till start. I hans fall handlar det om att vänster knämenisk fick sig en kyss i det andra heatet i Spring Creek. Förhoppningsvis är han tillbaka till deltävlingen i Unadilla 12 augusti.

Sedan tidigare vet vi att Broc Tickle är borta för resten av säsongen. Hans ersättare, Matt Bisceglia, bröt andra heatet senast men kommer till start i Washougal. Det gör däremot inte Joshua Grant, Davi Millsaps och Phil Nicoletti.

I lilla klassen kommer även Alex Martin att missa Washougal. En nyckelbensskadad hindrar honom från start. Tufft då han i skrivande stund ligger tvåa i tabellen bakom Zach Osborne. Inget datum har nämnts för comeback.

Foto: Husqvarna US

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (10)

Anders Wallsten

Svar till Marcus: Har viktigare saker för mig än att hålla koll på tävlingar av lägre dignitet som Norén kör.

Nisse

Sitter ni på en bra länk till inatt?

Marcus

Bra koll Wallsten????????

Aaa

Ama*

Aaa

När börjar små ikväll ??????

Danne

Racet heter Thursday night motocross i Portland tror jag det Va. Även kallat PIR.

Danne

Bowers vann Noren två heoft tre eller vad han heter. Det är något natt race som Noren körde även förra året och blev tvåa då med. Verkar va bra med pris pengar. Ettan 2700Dollar 2an 2100Dollar 3an 1500Dollar :)

Webmaster - Niklas

Enligt vad jag såg på instagram vann fredrik sitt kval och sedan tvåa i finalen. Vet ej vem som vann eller vart man hittar resultaten.

Anders Wallsten

Svar till Robin: Vad körde Norén för tävling igår?

Robin

Vart hittar man resultat till tävlingen Norén körde igår?

Reklam | MXGP
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor