Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

Sorry, men detta behövdes!

Halloj i sommarvärmen. Som ni undrat över och lagt märke till så har det varit väldigt lugnt här på hemsidan de senaste veckorna. Sorry för det, men detta behövdes med en behövlig semester.

Och den enkla anledningen till det är att jag tagit en rejäl semester från allt och enbart fokuserat på semestern och mina två barn som kräver sin uppmärksamhet. Befinner mig just nu på Böda Sand på Öland och bara njuter med en vecka själv med familj och barnen.

Foto: Niklas Svensson

Det har hänt mycket under min lediga tid, två VM-deltävlingar och SM i Sprint, uppdateringar från detta får dock vänta för jag känner att jag behöver den här tiden ”off” för att kunna samla kraft för resterande del av säsongen som kommer bli intensiv.

Men på söndag är jag hemma igen och hoppas kunna komma igång i nästa vecka igen, sedan drar jag faktiskt ner till VM-deltävlingen på Lommel om tre veckor och då kör vi som vanligt igång med en hård bevakning som vi brukar göra.

Tills vi hörs igen vill jag bara önska alla en trevlig sommar och semester för er som har det. Så hörs vi snart igen. Finns det någon där ute som känner för att börja skriva några rader i veckan och hjälpa mig med hemsidan så är ni varmt välkomna att höra av er eller bara skicka en artikel som ni skriver ihop så kollar jag om den kan läggas ut.

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (3)

kenneth

Håller med Johan där familjen i första hand. Så semestra på du :)

Johan

Skulle vart smileys där:)

Johan

Familjen kommer alltid först!!????????

Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MXGP