Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | MXGP

Silly season och munkavle

Nya heta rykten och några rader om varför vi inte har skrivit en enda rad om Anton Gole.

Vi börjar med den blåvita nyheten om att Anton Gole, enligt vissa andra källor, är klar för italienska Yamaha-stallet JK Racing. Anledningen till att vi på MXInAction har valt munkavle på är att inget kontrakt är påskrivet. Med andra ord lär vi återkomma i ärendet.

VM-silvermedaljören Jeremy Seewer ryktas nu till Yamaha. I hans fall handlar det emellertid inte om JK Racing utan om Wilvo Yamaha. Skulle detta vara sant innebär det att Yamaha mönstrar en trio i MXGP-klassen nästa år då Shaun Simpson och Arnoud Tonus är klara sedan tidigare. Tidigare ryktades det att VM-femman Benoit Paturel låg bra till för denna styrning men enligt fransmannens agent är han fortfarande kontraktslös. Som bekant är det klart att Max Nagl inte blir kvar hos Husqvarnas fabriksstall. Nu jagas han tydligen febrilt av såväl TM men framförallt av Honda. När det gäller

Husqvarna är det nu spikat att deras division i UK satsar på den forne EM-mästaren Mel Pocock och 17-årige talangen Dylan Woodcock (undrar bestämt vilket smeknamn han hade fått på den svenska marknaden). När det gäller MX och England är det även klart att den klassiska försäsongstävlingen på beryktade Hawkstone Park körs den 11 februari. Mössa och vantar på, med andra ord.

Foto: Husqvarna/JP Acevedo (Max Nagl)

Reklam | MXSM

Kommentarer (14)

Rolf

Wallsten har kritat för InformationsBladet Motorsport. Men inget är 110% klart.

Danne

Okey tack Anders :). Hoppas ni får svar snart då om det :).

Anders Wallsten

Svar till Danne: Frågor mailades till Fredrik Norén i onsdags. Inväntar svar.

Danne

Ni har inte hört hur det blir för Noren med team och så inför 2018 supercross o motocross?

Webmaster - Niklas

Vi ifrågasätter heller inte saningshalten, det enda vi vet är att inget är ännu påskrivet, därav ropar vi inte hej i förväg, mycket kan som sagt hända på vägen.

Webmaster - Niklas

Vi bryr oss inte om en annan sida är före oss, har vi fått order om att inte gå ut med något förens det är 110% klart så gör vi inte det. Vi tänker iaf inte sätta vårat förtroende för Gole och dom som hjälper honom ur spel. Enligt uppgifter till oss har Gole inte ens fått se kontraktet ännu, än mindre skrivit på. Men givetvis håller vi tummarna att det så förblir, vi om några skulle bli glada!

Hans

Läser man den korta intervjun som Race Magazine har på sin sida med Gole verkar det inte som han dementerar vad som står på Youthstreams hemsida? Nu var en annan skribent före er denna gången och då ifrågasätts sanningshalten.

Anders Wallsten

Svar till er alla: Jag är medveten om att nyheten ligger ute på diverse sajter, precis som jag skrev i artikeln. Likväl är inget kontrakt påskrivet och innan så sker kan allt hända.

Jimmy

https://m.facebook.com/300594263334441/photos/pcb.1627022064024981/1627020664025121/?type=3&source=49&__tn__=EH-R

Jimmy

http://www.mxgp.com/news/i-fly-jk-yamaha-team-2018-line

Webmaster - Niklas

Erik: det står inte vad jag kan se på JKs facebooksida, men därimot på mxgp. Vi vill iaf respektera Goles ord om att inte skriva något förens det finns en kråka på pappret. Så vi får återkomma :)

Webmaster - Niklas

Pelle, med blåvitt tror jag Wallsten hänvisar till yamahas färger... ;)

Erik

Gole klar för Jk yamaha, stod i går på jk egna Facebook sida och mxgp.com Grattis Anton!!!

pelle

Vadå blåvita nyheten? skulle vilja säga blågul nyhet!

Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM