Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

Sabbatsår för Sara

Det råder ingen hejd på avhopp bland de duktiga tjejerna i SM. Nu tvingas vi även skriva dit Sara Pettersson.

Sedan tidigare är det klart att Frida Östlund (slutar), Caroline Berglund (slutar) och Amanda Bergkvist (skadad) inte kommer att delta i 2018-års SM. Nu tvingas vi även skriva dit en av Sveriges populäraste MX-förare, 26-årige Sara Pettersson.

-En tid efter SM-finalen ifjol fick jag smärtor i ena skinkan, och detta spred sig hela vägen från benet ned i foton. Jag hade drabbats av diskbråck och under en period var det så illa att jag inte ens kunde sitta. Det smärtade så mycket att till slut var operation enda utvägen, förklarar Sara Pettersson.

Just nu pågår en process som hon själv inte riktigt vet var det landar.

-Jag har inga mål för motocrossen i år. Det jag just nu siktar på är att bygga upp kroppen igen. Jag är inte fri från min sjukdom heller, så vi får se. Jag tar en dag i taget, hälsar Sara Pettersson.

Reklam | MXSM

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop