Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Reflektioner från Anaheim II – Del 2

Idag fortsätter vi med den andra delen av MxInActions reflektioner, där vi listar upp några av de höjdpunkter vi fick med oss ifrån den tredje deltävlingen av Monster Energy AMA Supercross i Anaheim.

Känn er fria att kommentera här nedanför vad ni själva tycker var den allra högsta höjdpunkten från helgen, både glada och tråkiga. Det är alltid kul att se vad våra kära besökare tycker och tänker.

Eli Tomac - Foto: Chris Ganz - BrownDogWilson

Botten är nådd

Inför säsongen hade man faktiskt riktigt stora förväntningar på denna förare och under första kvalheatet i premiären såg det faktiskt ut att det var rätt tänkt. Men Monster Energy Kawasaki föraren Eli Tomac får det inte att fungera alls.

Vi kan tycka låtas tjatiga då jag vet att vi nämnt detta helg efter helg, men jag anser att botten börjar bli nådd nu när resultaten uteblir. Killen sitter på sådan enorm talang och borde vara den tredje som utmanat Ken Roczen och Ryan Dungey om titeln, vilket jag tror att både hans team och alla andra har förväntat sig.

Satte snabbaste tid på tidskvalet men lyckades inte komma längre än till en åttondeplats i finalen.

Shane McElrath - Foto: KTM Racing - Simon Cudby

Mycket strul denna helg

Det har varit oväder hela veckan innan Anaheim II och kanske var de det som gjorde att allt spöka denna helg med att få till en bra livestream. Det började redan under Race Day Live med Jim Holley där allt bara buggade och fastnade hela tiden om man körde på HD720p, men satte man på 432p så rullade det på men med sämre kvalité.

Inte blev det bättre till nattens tävling heller där strulet fortsatte större delar av sändningen. Hoppas givetvis på bättre till nästa helg.

Tight i tabellen

Efter tre rundor kan vi nu börja se vilka det kommer att handla om. I 250-west leder fortfarande Shane McElrath men enbart med sex poäng före Aaron Plessinger och sju poäng före Justin Hill. Denna trio har börjat rycka ifrån de övriga och närmast bakom trion har vi Martin Davalos, som har hela 16 poäng upp till toppen.

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (2)

Kim

Håller helt med föregående, känns inte som Eli trivs särskilt bra på Kawasakin. Trist för får han det att stämma står han på pallen.

Klarre

Tror att Tomac behöver en hoj som passar honom bättre

Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop