Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Red Bull SR 2018 – Information

Förra helgen fick vi se Eli Tomac köra hem tre raka finalsegrar och kamma hem en miljon dollar, när Monster Energy Cup avgjordes i Sam Boyd Stadium i Las Vegas.

Nu en vecka senare är det dags att spänna blickarna vidare mot 2018-års upplaga av Red Bull Straight Rhythm som jag anser som ännu roligare då arrangemanget inte är likt något annat.

Nytt för denna gång är att man enbart får köra med tvåtaktare och detta kanske har gjort att de allra största nuvarande stjärnorna har uteblivit. Men vi har en stor skara av ”föredettingar” blandat med förare som är på väg uppåt.

Bland annat får vi se Ryan Dungey tillbaka till start igen och återigen Ryan Villopoto som var tillbaka förra helgen bakom startgrinden. Ronnie Mac finns återigen med och till start har vi även Christophe Pourcel, Mike Alessi, Mike Brown, Josh Grant, Shane McElrath med fler.

Det är 2st klasser som ska köras. En 150cc klass och en 250cc klass. För att se vilken förare som kör i respektive klass kan ni klicka på följande länk: https://racerxonline.com/2018/10/17/red-bull-straight-rhythm-pre-entry-list-released

När börjar det?

Klockan 02.00 startar själva kvällsshowen och det går att se LIVE via Red Bull TV. Klicka på följande länk: https://www.redbull.com/int-en/tv/live/AP-1VT3DJW352111/straight-rhythm

Här nedanför kan ni även se Pre-Show från gårdagens träningar och försnack i depån:

Kommentarer (7)

Anne

Helt klart. MEN det var trots allt en SM/2018- vinnare i motorcross som vann över Red Bulls favoriter och andra SM- och VM- mästare i enduro.

Aaa

Tror du svara på din fråga själv ..... det är enduro

Anne

Varför har ni inget med om GGN (Gotland Grand National) som kördes i helgen, visserligen enduro men ändå? Där fanns flera Red Bull förare med men svenskarna tog de tre pallplatserna, varav en är motorcrossförare? Sensation då ingen svensk vunnit GGN sedan 2010??

Roger

Jag älskar idén eftersom jag är från två takts tiden 80-90 tal. Jag har märkt att det blir mer och mer intresse för 2 stroke i USA ,jag tycker det är synd att eli tomac och compani inte är anmälda! Men trevligt initiativ

Erik

Alltså RV:s YZ blev jag helt k-t på

Webmaster - Niklas

Janos, titta på startsidan engång till.... :P

Janos

När hade ni tänkt skriva om att Uddevalla vm är tillbaka?.......

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | KTM
Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor