Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Race rapport från Robert Lind – Houston

Som jag skrev i den förgående rapporten så började jag under förra veckan uppladdningen inför utomhus säsongen lite lätt.

Jag fick in två dagar som var riktigt givande och jag var riktigt förvånad över hur lätt och smidigt allt gick, jag tror verkligen all Supercross kommer vara till stor nytta på motocross banorna i framtiden, jag kände stor skillnad på körtekniken gentemot tidigare och även hur avslappnad jag var i körningen så allt var riktigt positivt tycker jag.

I torsdags skulle jag tillbaks och träna Supercross innan vi skulle bege oss mot Houston för den 14e deltävlingen. Tyvärr kom jag bara 1 1/2 varv innan jag kraschade rätt så duktigt och fick stå över fram till helgen som var.

Robert Lind - Foto: Andreas Johansson

I Houston räckte inte körningen hela vägen för kvällsshowen så det är inte mycket annat än att blicka framåt mot Seattle och den 15e deltävlingen som går nu på lördag.

//Robert Lind - www.robracing.se/

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP