Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Pauls Jonass till Husqvarna

Efter sitt första VM-guld 2017 för Red Bull KTM i MX2-klassen så var Pauls Jonass även en stor guldfavorit inför säsongen 2018.

Pauls Jonass - Foto: Husqvarna Racing

Och det började även väldigt bra. Efter 7-8st deltävlingar hade Pauls Jonass ledningen i mästerskapet med över 30 poäng till sin närmaste konkurrent och även teamkamrat Jorge Prado. Men sedan vände turen och resten är nu historia.

Jorge Prado knep sitt första VM-guld och petade ner Jonass som första förlorare och tvingades dessutom till en knäoperation inför sista deltävlingen.

Pauls Jonass, teamchefen Antti Pyrhönen och Arminas Jasikonis - Foto: Husqvarna Racing

Och under veckan blev det klart att Pauls Jonass byter till Team IceOne Husqvarna racing för att ta klivet upp till MXGP-klassen inför säsongen 2019 och vid sin sida får han även Arminas Jasikonis från Litauen som själv varit borta stora delar av säsongen p.g.a. skador.

Kommentarer (8)

Frasse

Roger Persson övergången till Huskey är väl inte konstig alls om han vill åka MX1. Då är väl båda platserna upptagna hos KTM.

Roger Persson

Jag håller med carlsson om att förarna kunde maila och skriva om status osv. Sen tycker jag att Nicklas gör ett grymt bra jobb, det är tråkigt att Janos skriver som han gör! Appropå övergång till huskey gör mig förvånad eller så känner han att han inte får uppmärksamhet nu när prado är nr1 och Jeffrey är kungen i GP. Jag önskar honom lycka till.

Carlsson

Borde inte förarna själva kunna skriva ihop några rader om nästa säsong och maila dig. Sen lägger du bara upp de här. Du ska inte behöva jaga folk för att få info. Behöver inte ha flera sidor info, utan mest hur tankarna går inför 2019. Borde va bra för vissa åkare att kanske få synas lite mer, kanske bara ett e-mail bort om Niklas skulle godkänna de.

Webmaster - Niklas

Janos: du är varmt välkommen att hjälpa till eller bidra med något. Det är som sagt väldigt svårt att köra detta på helt egen hand. Är inte bara lite texter som ska skapas det är en hel del arbete bakom denna sida med. Har legat sjuk en vecka nu samt tagit lite ”semester” men ska snart komma igång igen. Men frivilliga som vill hjälpa/skriva/bidra med något får gärna höra av sig.

Janos

Nepp nu blir det Att börja läsa mx nyheter på Något annat ställe, denna sidan har havererat fullständigt, ett riktigt skämt

Fredric

Aha...tack för info 2-stroke : )

2-stroke

Filibang till Bloms Mx team Huskvarna

Fredric Torstensson

Någon som vet vilket team Filip Bengtsson kommer att köra för nästa säsong? Jag läste i Race att han har tackat nej till fortsatt styrning för JWR.

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | MxInAction