Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

Om blickar kunde döda

Bara knappt en månad kvar till kick-off i AMA-SX. Fortfarande inte ett ljud från James Stewart. Är det någon som bryr sig?

Den sistnämnda meningen i ingressen ställde jag till en vän för inte så länge sedan. Tillbaka fick jag en blick som kunde döda. Visst, en frisk och kry ”Bubba” är alltid sevärd, men det känns som att det var längesedan nu. Bäst-före-datumet har liksom gått ut. Det tyckte inte min vän. Hur mycket jag än bedyrade att jag tror på ett triangeldrama i år med huvudrollsinnehavare i Ken Roczen, Marvin Musquin och Eli Tomac som titelaspiranter, kunde inte min vän hålla med mig. ”Bubba” är tydligen viktigare än vad jag vill tro, eller?

Fick nyligen nys om att hans bror, Malcolm, kommer att köra på egen hand. Ska tydligen sadla en Kawasaki. I detta fall handlar det som bekant om ”fel” Stewart.

Tillbaka till ”Bubba”. Han var ju synlig ombord på en Honda för inte så länge sedan. Bevis finns via ett gäng sajter som inte behöver betyda ett smack. Vill ”Bubba” köra, så kör han. Vill han inte, ja då gör han något annat istället. Konstigare än så är det inte. Ekonomiska resurser lär han ha i överflöd.

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (4)

Patrik

James är mkt mer än en ex. champ som vägrar göra ett avslut och inte vunnit på länge. Han är måttstocken. Folk som såg honom komma genom Amatör- > Pro hade aldrig sett något liknande. Det är lätt att glömma hur löjliga Ryan Hughes, Mike Brown, Travis Preston, och de andra Elitåkarna såg ut när han fyllde 16 och bara sopade dem. Det finns ett tomrum efter Stewart. Marvin - visst, skicklig, men killen är ju snart 30 och helt utan attityd. Roczen och Herlings kanske kan dominera, men till och med de lär få svårt att komma nära det James hade gjort innan han var 21. James ut. Ronnie Mac in.

Erik

Enligt min mening så finns där ingen av ovanstående namn syftar då på Musqvian, Roczen eller Tomac som har lika bra teknik som Stewart(Bubba) haft i sina glam dagar. Med det sagt så hoppas jag inte att Bubba ställer upp ngt mer, då jag inte tror han är uppe på sin tidigare nivå och att han inte har ngt mer att bevisa.

Till Simon

Det sidan är tokfejk. Racerx transworld osv kan man lita på

simon

Han gick ut i ett interview för några dagar sen att han skulle köra de 3 första rundorna på en honda

Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor