Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

Oklart om Edberg

Framtidshoppet Tim Edberg skadade sig i samband med SM-deltävlingen i Vissefjärda. Hur allvarligt, vet vi inte än.

Efter en tredjeplats i det första racet och en tolfteplats i det andra racet (efter att ha blivit “taken out” när han var på väg upp till fjärdeplats), tog det roliga slut i det avslutande MX2-racet på den forna GP-anläggningen, Rövaredalen.

-Jag låg fyra, femma och var på väg om framförvarande när denna fick en ”highsider” innan ett hopp. Hans cykel kom farandes från högra till vänstra sidan i hoppet där jag befann mig i luften i hög fart. Kraschen var oundviklig och jag kände direkt att något var fel, skriver Tim Edberg i ett pressmeddelande.

Därefter blev det ambulansfärd till närmaste sjukhus för Tim. Dagen efter kontrollerade Tim Edberg allt på nytt vid ett sjukhus på hemmaplan och som befarades är nyckelbenet skadat.

-Dessvärre visade det sig att mer än så kan vara skadat. Jag ska röntgas på nytt och därefter får vi se, hälsar Tim Edberg.

Reklam | MXSM

Kommentarer (3)

Anders Wallsten

Svar till Janons: En tonåring som är kontrakterad av Yamaha Europa bör vi väl klassificera som ett framtidshopp. Alla fall i min värld.

Jansons

Vad menar du Janons?

Janons

"Framtidshoppet" då har jag tappat allt hopp

Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MXGP