Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Oklart om Edberg

Framtidshoppet Tim Edberg skadade sig i samband med SM-deltävlingen i Vissefjärda. Hur allvarligt, vet vi inte än.

Efter en tredjeplats i det första racet och en tolfteplats i det andra racet (efter att ha blivit “taken out” när han var på väg upp till fjärdeplats), tog det roliga slut i det avslutande MX2-racet på den forna GP-anläggningen, Rövaredalen.

-Jag låg fyra, femma och var på väg om framförvarande när denna fick en ”highsider” innan ett hopp. Hans cykel kom farandes från högra till vänstra sidan i hoppet där jag befann mig i luften i hög fart. Kraschen var oundviklig och jag kände direkt att något var fel, skriver Tim Edberg i ett pressmeddelande.

Därefter blev det ambulansfärd till närmaste sjukhus för Tim. Dagen efter kontrollerade Tim Edberg allt på nytt vid ett sjukhus på hemmaplan och som befarades är nyckelbenet skadat.

-Dessvärre visade det sig att mer än så kan vara skadat. Jag ska röntgas på nytt och därefter får vi se, hälsar Tim Edberg.

Kommentarer (3)

Anders Wallsten

Svar till Janons: En tonåring som är kontrakterad av Yamaha Europa bör vi väl klassificera som ett framtidshopp. Alla fall i min värld.

Jansons

Vad menar du Janons?

Janons

"Framtidshoppet" då har jag tappat allt hopp

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MxInAction