Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

Ny version av MxInAction

Mars månad börjar röra sig mot sitt slut och vi kan snart blicka fram emot april månad, vilket brukar vara startmånaden för säsongen här hemma i Sverige.

Kommande helg är det Vårsatsningen i Veinge som kör sin årliga återkommande tävling där stora delar av svenska eliten brukar finnas på plats. Om drygt två veckor är även VM-cirkusen tillbaka på Europeisk mark, närmare bestämt i Italien där även MX2-EM kickar igång samt andra deltävlingen för tjejerna.

Det känns otroligt kul att vi äntligen är här, solen börjar värma våra ryggar desto mer och säsongen ligger bara runt hörnet nu, om prick en månad är det dags att bege sig ner till Borås för att ta del av den stora premiären av de Svenska Mästerskapen, vilket vi ser fram emot med spänning med ett nytt upplägg under lördagen.

Sneakpeak på nya hemsidan, mycket kan dock komma att förändras men det är en bra start på vägen

Mars månad har varit en riktigt givande månad för oss på MxInAction, dels har vi varit över till Nordic Club Florida i USA och gjort ett besök på deras enorma anläggning och ett stort reportage från den vistelsen är under process där vi kommer dela upp det i flera delar. Den första delen hoppas jag vara klar med tills imorgon.

Men det största för oss på MxInAction är att vi i början av månaden tog beslutet att satsa på en uppgradering av MxInAction. Vi har lagt ansvaret på vår trogna vänner Victor och Rikard Larsson på DictoDesign som varit med sedan starten 2009 och som fått förtroendet att skapa ”nya” MxInAction.

Det är ännu inte skrivet i sten när det kommer vara klart, inte innan sommaren dock men jag hoppas möjligen att kanske kunna ha allt klart innan Uddevalla VM den 20e augusti. Men denna gång vill jag verkligen att hemsidan ska bli helt perfekt, att alla nya funktioner ska fungera med mera så jag tänker inte stressa för att få ut den heller.

Daytona Supercross

Som en påminnelse bara till er alla besökare så vill jag förtydliga återigen att det jag och Anders Wallsten gör är något som vi gör på vår fritid med hemsidan, utöver våra vardagliga arbeten där jag själv jobbar som fastighetsförvaltare, vilket innebär en hel del långa arbetsdagar med kvällsmöten.

VI får en hel del mail och kommentarer varför vi inte gör si eller så, men faktum är att tiden räcker bara inte till men jag lovar er, vi gör verkligen vad vi kan och orkar med för att förse er alla besökare med det allra bästa.

Sist men inte minst vill jag ge ett stort tack till alla våra kära annonsörer, utan er hade det här aldrig varit möjligt att fortsätta med och jag är otroligt tacksam för att ni väljer att stötta oss även denna säsong.

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (8)

Mikael Liv

......Tums Up for you guys !!!!

Per

Håller med alla övriga talare, bra jobbat!

Jonas

Det är kanonbra! !

Disco

Grymt jobbat!!

Everts

Bäst!!

Thomas

Utan er skulle min motocrossvärld vara fattig, många kudos till er!

Ronny

Håller med Red Rocker

Red Rocker

Ni gör ett kanonjobb!!!!

Reklam | MXGP
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor