Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

MxInAction undersökning 2016 - Vi önskar era åsikter!

Nu är det dags att planera inför en stor förändring och vi på MxInAction önskar mer än gärna att så många som möjligt kan hjälpa till att svara på våra frågor vi ställt här under, det tar max fem minuter av din tid!Kommentarer (7)

janos

inte fel med lite enduronyheter men tibro mks endurosida är kanske oslagbar..

Dick

Sidan heter ju MotocrossInAction inte EnduroInAction. Visst, det skadar inte med enduronyheter också men jag tror de flesta kommer hit för motocross.

KTM Ready to race

Tycker det är kul att det klankas ner på Enduro sporten så mycket. Kolla dock i vilken kategori Sverige faktiskt har framgångar i. Visst. Norén, Östlund och Bengtsson har ju nåt lite framgångar nu. Men när såg ni senast en svensk på prispallen i någon högre klass typ vm eller i usa? Och hur många crosstävlingar lockar hit folk från andra länder till att köra om de inte får betalt för det? Inom enduro är det ju helt tvärtom. Folk betalar för att komma och köra. Och vi har ju mycket framgångar inom Enduro. Nu senast six days.

Hampe

Några rapporter om enduro SM hade varit trevligt!

Dick

Jag håller med. Jag går in här för att läsa om motocross. Inte enduro.

hewhoknows

Jag hoppas verkligen inte det blir någon som helst enduro. Lika sjukt crossintresserad som jag är, så är jag extremt ointresserad av enduro. Dessutom har det ju gång på gång visat sig att hyffsad crossförare blir toppförare i enduro när inte topp-teamen i cross är intresserade. Känns oftast som det är b-laget som kommer nån vart inom enduro när man inte räcker till i crossen. Enduron kan väl ha sina egna sidor, eller måste ni ha draghjälp via crossen? När vi ser hur mycket Niklas och Anders mfl redan sliter med denna sida så kan vi inte begära att dom ideelt ska täcka enduro också Gör något eget!

Robin

Försök lägg lite krut på enduro nu grabbar! Gör den bästa nyhetspotalen ännu bättre! :)

Reklam | MxInAction
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | IDE Travel AB