Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | MXGP

MxInAction till Daytona och Nordic Club

En ny dröm kommer att gå i uppfyllelse och detta tack vare den nystartade svenska anläggningen Nordic Club Florida, som är med som samarbetspartner till hemsidan 2017.

Tisdagen den 7 mars lyfter planet från Arlanda flygplats, med en mellanlandning i Frankfurt innan vidare mot Orlando flygplats där vi landar ca 18.00 på tisdagskvällen. Därifrån blir det vidare transport till Nordic Club Florida för två fartfyllda dagar.

Foto: Transworldmx

Under dessa två dagar kommer jag att tillbringa min tid på ”ranchen” i Florida, där trion Magnus Gabrielsson, Roland Wikblom och Dick Wicksell sedan ett år tillbaka påbörjat resan med att få igång sin anläggning.

Anläggningen har idag ett stort eget hus för boende, ett garage för cyklar och hela 4st egna banor på anläggningen och sedan finns det nio andra motocrossanläggningar i närheten. Det ska bli en riktig upplevelse att få se denna anläggning, att få pröva banorna och givetvis leverera massor av bilder och egna ord om anläggningen till er besökare.

Så mellan tisdag till torsdag kommer jag att befinna mig på Nordic Club Florida för att sedan under torsdagen köra vidare mot Daytona för lite sevärdheter innan det är dags för Daytona Supercross under fredag och lördag.

Foto: Nordic Club Florida

Det kommer bli en upplevelse som heter duga och jag har även skickat in ansökan om media pass till lördagens tävling, så jag förhoppningsvis kan bjuda på några riktigt exklusiva bilder och givetvis även få några ord med vår svenska Supercross stjärna Fredrik Norén.

Här under kan ni se en film från Nordic Club Florida och för mer information om anläggningen finner ni via www.nordicclubflorida.se

Nordic Club Florida from Florida Drone LLC on Vimeo.

Reklam | MXSM

Kommentarer (2)

KD

Fränt !!! När kommer artikeln och bilder ut från förra årets resa till MXHeaven? ...eller är den publicerad redan ?:)

Fredh

Kul!! Kommer att vara där jag med tillsammans med tre andra samtidigt :)

Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop