Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

MxInAction Holeshot Award 2018

Jag lovade innan jul att presentera en nyhet som vi på MxInAction är väldigt stolta över att få vara delaktiga i till årets säsong och tyvärr blev det väldigt försenat innan allt blev spikat i kistan.

Foto: Niklas Svensson

Vi kommer under MXSM-säsongen 2018 att ta över FoxHead Holeshot Award och döper istället om den till MxInAction Holeshot Award. I samarbete med Patrik Sjöö från PSR/036reklam.se så har vi nu tagit fram den nya ”Holeshot plaketten” som varje förare som tar en start under årets heat kommer att få i sin hand efter varje heat.

För egen del känns det här otroligt spännande. Har de senaste 10 åren sprungit runt med kameran i handen och har väll känt att jag behöver något nytt och spännande att göra på MXSM-helgerna. Vi har ju trots allt Sveriges bästa MX-fotograf Caroline ”MxCarro” Joelsson hos oss så jag överlåter större delen av det arbetet till henne även om jag givetvis kommer fortsätta ta lite bilder själv. Men mitt upplägg denna säsong är att försöka fokusera mer på själva racen så att jag kan återberätta så mycket som möjligt till er där hemma.

Foto: PSR

Jag får först tacka Motocross sektionen för förtroendet för detta och förutom att jag tar över Holeshot-tävlingen så går vi även upp till att bli guldsponsor till MXSM 2018 vilket känns otroligt kul att kunna stötta svensk MX ännu mer.

Men jag vill framförallt tacka våra sidosponsorer till detta och tack vare dom har detta blivit möjligt att genomföra. Och dessa sex är inga mindre än JWR Racing, Nordic Club Florida, Forsell Motor, Bergmans Motor, Motostar och #1 Gripper. Sist men inte minst ett stort tack till PSR/036-reklam som tagit fram designen på holeshotplåtarna och allt material inför säsongen.

Foto: PSR

För förarna innebär detta att den som tar starten i respektive heat får motta en MxInAction Holeshot-plakett från oss och den som vinner totalt i mest antal tagna starter efter säsongens slut får sin elitlicens betald till säsongen 2019.

Vi startar smått och gott med ett liknande upplägg som innan men vi hoppas kunna bygga ut och forma det här ännu mer om vi får fortsätta i flera säsonger framöver. Nu är det mindre än tre veckor kvar till premiären i Saxtorp och det ska bli väldigt spännande att se vilka som blir dom första att ta hem en MxInAction Holeshot-plakett hem till sovrumsväggen.

Foto: PSR

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (1)

Janne

Nu jädrans är det bara dra gasrullen i botten på raksträckan så man får en sån där :)

Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop