Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

MxInAction funderar över framtiden - Svara på frågor!

Vi börjar närma oss höstens absolut mörkaste tid, med tidsomställning nu på lördag, samtidigt som säsongen allt mer lider helt om sitt slut förutom vissa Supercross event.

Närmast på tur står Gotland Grand National till helgen och därefter väntas en lång dag & natt med Novemberkåsan i Knivsta, som jag tänkt att besöka.

Som många av er säkert märkt av så har jag själv inte varit så aktiv de senaste månaden på hemsidan, utan det har varit Anders Wallsten som dragit den tunga lasten med att förse alla er besökare med nyheter och andra reportage. Jag vill ge Anders en stor applåd.

Anledningarna för egen del har varit många, tufft i det privata livet men framförallt har jag haft enormt med arbete på mitt vanliga jobb, där jag idag jobbar som fastighetsförvaltare på HSB Norra Stor Stockholm, som kräver arbete både dagtid och kvällstid.

Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

Förra veckan hade jag kvällsmöten måndag-tisdag-onsdag-torsdag och jobbade mellan 08-22 nästan alla dagar, samma visa halva denna vecka. Så visst har man börjat fundera väldigt mycket på om man ska klara av att fortsätta med hemsidan eller inte.

Men nu har jag bestämt mig och jag samlar nu ordentlig med kraft för att påbörja en riktigt stor ”make over” med hela hemsidan, både på gott och ont för er besökare då jag vill försöka få till att MxInAction blir lite mer ”låst” för allmäntittandet med en betalfunktion, likt Aftonbladet ”plus”.

Skulle det bli så att vi kopplar på någon slags betalfunktion (stänger givetvis inte hemsidan helt för övriga som inte vill betala) så kommer ni som betalar att givetvis få ställa ännu hårdare krav mot oss, samtidigt som vi kan "steppa" upp arbetet ännu mer med mer resurser bakom oss till att göra något riktigt bra. Jag känner lite, det är nu eller aldrig om jag ska orka fortsätta med detta. Som det ser ut idag arbetar jag och Anders med detta ideellt på kvällar och nätter, för på dagarna måste vi sköta våra vanliga arbeten.

För att MxInAction ska kunna ta nästa steg så krävs det mer resurser. Min stora dröm har alltid varit att kunna jobba med det här på heltid, då jag tvivlar på att det finns någon som brinner så mycket för sporten som jag gör (skämt åt sido). Nu är steget givetvis väldigt långt borta för att kunna göra det, men jag har alltid strävat efter att klara det målet, för jag vet hur fantastiskt bra denna nyhetsportal skulle kunna bli och inte enbart för just Motocross.

Klicka vidare på följande länk för att komma till MxInActions Undersökning 2016!

Kommentarer (2)

bra ide

tycker betalfunktion är en bra ide, tycker man kan stödja både er och sporten genom att betala några kronor för att få så bra med information som ni ger och så enkelt.

Erik

Helt äriligt, sedan jag upptäckte denna sida motocrossinaction har jag haft den som stående punkt i mitt dagliga lov. Som du säger har Anders dragit ett tungt lass det senaste och med beröm gjort det med beröm så. Aftonbladet plus är bara skit, så jag hoppas ni har högre standard än så. Hittills har ni ju lyckats så vara fortsätt och debitera lagom. Ni är värda ersättning men ta låt det inte gå åt huvudet.

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB