Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

MX-funderingar

Ibland händer det saker i vår MX-värld som får oss att haja till och ta oss en liten funderare. Vad är det egentligen som händer?

Varumärkesambassadör? Något som tycks ha blivit inne de senaste åren i framförallt USA. En kändis som talar sig varm över varumärket och syns tillsammans med dem vid rätt tidpunkt. Så långt låter väl allt ok. Men att illgröna Ryan Villopoto blir varumärkesambassadör för Yamaha? Räckte det inte med att vi alla trodde att Stefan Pålsson var blå ända in i själen. Sedan klev han ut ur garderoben och det visade sig att han var grön. Ingenting är säkert på vår jord längre.

Säkert är inga kontrakt heller. Det har BOS Suspension KTM tydligen fått uppleva. Kontrakterade Benoit Paturel tycks inte trivas ombord på KTM 450:an och nu vill teamet ta sig ur situationen illa kvickt. Trist för alla sponsorer och involverade. Vad ska då Paturel göra istället? Kan det vara så att han sneglar på en fill-in-styrning för långtidsskadade Brian Bogers hos HRV Honda månde?

På tal om skador så har Alvin Östlunds teamkollega Simone Furlotti tvingats till operation nyligen. En handled var tydligen så illa däran att det krävdes kirurgiska ingrepp. Cirka en månad väntas italienaren vara borta från all mc-träning. När det gäller skador så är det ytterst tveksamt om Dean Wilson kan komma till start i helgens SX i Houston. Skuldran/axeln fick sig en rejäl kyss i den vådliga krasch Wilson var med om i Anaheim.

Kommentarer (3)

Mange

Svar till Carl: HA HA HA

Carl

Svar till Micke: O K E J

Micke Peterson

Svaret på din undran / fundering kan nog stavas P E N G A R

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction
Reklam | KTM