Reklam | Duells AB

Mix i MX-världen

Då var det dags för en ny mix i MX-världen. Inte så mycket nytt från den svenska marknaden på grund av tidsbrist från undertecknad, men ni får lite internationellt att suga på.

26-årige Todd Waters, som många av oss känner igen från VM-cirkusen, är klar för AMA-serien i Nationals 2018. 2014 och 2015 var australiensaren fabriksförare för Husqvarna via IceOne Racing och den gångna säsongen körde han för Protein Honda Racing. Vilka han ska köra för i USA är för MXInAction okänt.

Tidigare i veckan var elden lös hos Rockstar/Husqvarna/JM Racing. Elden lyckades brandmännen släcka men dessvärre gick inte allt att rädda. Uppskattningsvis handlar det om skador till ett värde av en miljon svenska kronor.

VM-teamet 24MX Honda väljer att stänga ned sin verksamhet i samband med månadsskiftet november/december. Det finansiella går helt enkelt inte runt för teamet som har sin bas i Belgien och drivs av MPL Racing.

Roger Magee har under sin karriär som teamägare samlat på sig en mängd nationella titlar i England. Nu har han en ny intressant duo att visa upp inför kommande 2018-säsong. Brittiske MX2-mästaren, irländaren Graeme Irwin kommer att köra MXGP (laddar som bäst i Kalifornien via hjälp från TLD KTM) medan Conrad Mewse går från Rockstar Husqvarna till Magee:s Hitachi Construction KTM. Träningshjälp kommer Mewse att få från ex-världsmästaren James Dobb.

Foto: Honda

Kommentarer (3)

Classe

är ju 4mån kvar till vm drar igång så bogers är nog tillbaka då..

PH

Norén kör i USA

Jo

Öppning för Nore’n på HRC Honda sen Boogers skadat sig??

Reklam | Berg Racing AB
Reklam | MÖR Racing AB
Reklam | MC Sport AB
Reklam | EMX Racing AB
Reklam | Delta MC