Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

MEC 2016 – Live Stream information

Lördagen den 15e oktober är här, inte vilken dag som helst utan ikväll är det äntligen dags att släppa startgrinden för Monster Energy Cup Supercross 2016 i Las Vegas.

En miljon dollar står på spel och den som lyckas vinna samtliga tre finaler får ta med sig den stora väskan hem med hela prissumman. Detta har bara hänt en enda gång tidigare när Ryan Villopoto 2011 såg till att köra hem samtliga heatsegrar.

Anders Wallsten är en riktig lyckost, han kommer nämligen sitta på läktarplats ikväll för att se hela tävlingen med egna ögon. Dock är han inte av den generationen som håller på med Instagram/Facebook så mycket så jag har inte ställt några direkta krav på honom att lägga ut saker under kvällen.

Foto: Niklas Svensson

Vi har ett enormt startfält till kvällens tävling. Vad sägs som Ryan Dungey, Marvin Musquin, Chad Reed, Ken Roczen, Cole Seely, Eli Tomac med fler? Några av dessa på nya märken och maskiner vilket gör det hela extra spännande att se utfallen av de byten som gjorts. Själv tycker jag det ska bli riktigt kul att se hur Ken Roczen behandlar en Honda.

När börjar tävlingen?

Jag har räknat ut att klockan 03.30 i natt så drar tävlingen igång och sedan håller det på i cirka tre timmar innan vi slutligen har en vinnare.

Hur ser jag tävlingen?

Efter lite Google sökning så hittade jag till hemsidan supercrosslive.com som Monster Energy hänvisade till, där som säger sig sända till oss internationella TV-tittare via Livestream som kostar $14.99 dollar (ca 120-130 kronor). Om den kommer att fungera bra vet jag inte men jag antar det eftersom det är Monster Energy själva som håller i den kanalen.

Annars så har Charlie på CBM-racing lovat att sända tävlingen på http://www.dailymotion.com/cbmracing1 men den exakta länken lovade han att skicka till mig senare ikväll.

Men jag själv kommer faktiskt att pröva att köpa access till den Livestream som Monster Energy tillhandahåller så får man hålla tummarna på att det fungerar.

Egentligen tycker jag det är rätt sjukt att vi fortfarande år 2016 inte bara kan få se detta utan krångligheter. Teknik och allt det där finns. Gäller bara att vissa släpper på trådarna eller rättigheterna så att det kan bli som MXGP har det.

Länkar

Länk 1 - Monster Energy Cups egna LiveStream
Länk 2 - CBM Racing

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (12)

Mn

Att de tar betalt för den streamen är pinsamt! Skulle inte ens kolla på den om den var gratis..

Jesus

120kr för en riktig skit stream

HS

den här länken funkar nog och det är gratis https://www.youtube.com/watch?v=RVdTL8YMBWc

Magnus

Länk till livestreaming i natt https://m.youtube.com/watch?v=UBmzQQNm0-I

Emil

Ingen som vet om de finns någon gratis stream än?

Hk

Har du fått den riktiga länken än? någon som har sett nägot tidsschema?

Artur ringart

Skulle tro att dom får betydligt mer pengar att sälja rättigheterna för supercrossen 2017 än att sälja det utan reklam till gemeneman ? .Gick lixom live iår vissa tävlingar denna säsong då får nog annonsörerna lasta in om dom vill synas .. rena spekulationer detta .

Pelle

Grym spets i starfältet men jösses va många som saknas .....

Peter

Kom igen! Roczen!

Niklas Svensson [ADMIN]

Det stämmer JP. Mina slutord var mer menat till varför det inte alltid är så lätt? Supercross 2017 är snart här och då får vi leta halva nätterna efter Livestreams igen.

.

http://racerxonline.com/2016/10/13/injury-report-monster-energy-cup

JP

Denna tjänst som supercrosslive erbjuder för detta eventet är ju exakt samma som MXGP-tv iståfall?

Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM