Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Magiska siffror

Vi börjar närma oss den mörkare delen på året, med en lång höst och vinter, som innebär att det inte händer så mycket på tävlingsfronten runt om i världen.

Vi går mot en lågsäsong med några inhopp av stora tävlingar som Red Bull Straight Rhythm som avverkades i helgen och med Monster Cupen i Las Vegas nu på lördag, vilket vi ser fram emot med spänning.

Foto: Niklas Svensson

Den 1 oktober drog Anders Wallsten igång här på hemsidan och har efter det hunnit med över 20st gjorda artiklar på hemsidan, som jag hoppas ni funnit intressanta. Det har varit en riktig kanon start med Anders på tåget här på hemsidan och siffrorna med antalet besökare har inte låtit vänta på sig.

Trots lågsäsong så har vi efter bara 13 dagar i denna månaden stigit över 51.000 besökare totalt vilket blir ett snitt på nästan 4000 unika besökare per dag. Under Red Bull Straight Rhythmen i lördags kom vi upp i fantastiska siffror på över 7500 unika besökare. Vi är även bara cirka 70.000 besökare totalt ifrån att slå förra årets rekord på 1 miljon besökare totalt, vilket betyder att vi kommer nå ännu ett rekord till årsskiftet.

Och det är inte bara siffrorna man blir glad utav, utan vi ser även en snabb ökning av följare på våra sociala medier på Instagram (11.000 följare) och vår Facebook sida (9200 följare) där vi får en enorm spridning på många av våra inlägg.

Bilder som bland annat Justin Barcia, Romain Febvre och Dean Ferris delat via sina sociala medier - Foto: Niklas Svensson

Vi har även kunnat glädjas åt av flera av världens snabbaste förare har delat våra bilder som vi tagit från bland annat Lag-VM i Frankrike. Justin Barcia, Romain Febvre, Dean Ferris är bara några av de förare som delat vår bilder.

Att jag skriver allt det här är bara för att jag vill berätta hur glad jag blir av att se allt som händer, att vi fortsätter att locka besökare dag in och dag ut samt att fler ute i världen börjar se att vi finns. Önskan från min sida hade varit att haft en engelsk version av hemsidan men då man skolkade på engelska lektionerna är det inget jag skulle kunna klara av.

Sist men inte minst, på lördag när det är Monster Cupen kommer jag tyvärr vara upptagen och inte kunna medverka. Det är nämligen så att jag ska gifta mig på lördag med min underbara sambo som står ut med allt som jag gör.

Men jag lovar att förse er med den nödvändiga informationen ni behöver för att kunna se allt från tävlingen med både hålltider och Live-stream länkar.

Niklas tar lite semester (försöka i alla fall) - Foto: Jesper Persson

Så nu ska jag försöka ta ledigt i en vecka från hemsidan och koncentrera mig på min familj och bröllop men kommer säkerligen inte kunna slita mig helt, men annars så har jag Anders Wallsten som kommer se till att hemsidan alltid är uppdaterad med något läsvärt!

Så återigen ett stort tack till Er alla som följer oss dagligen och ett ännu större tack till alla våra samarbetspartners ni ser här på hemsidan som gör det möjligt för oss att fortsätta utvecklas, utan Er hade vi inte varit där vi är idag så Er har jag mycket att tacka för!

Kommentarer (4)

gert larsson

ett riktigt stort grattis till ditt bröllopp niklas glöm nu inte motocrossen.

MC Doktorn

Grattis till brölloppet, och att du hittat någon som står ut med dig

Sven usismx

Stort GRATTIS

patrik "killerpi"

stort gratis niklas !!!

Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB