Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | MXGP

Livestream Houston – AMA SX 2018

Förra året var det premiär för den nya betalkanalen för Supercross och nu får vi hoppas att den blivit ännu bättre till denna säsong.

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Startar ca kl. 02.00

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Mer information om hela tävlingen finner du här: Information inför Supercross – SX18 Houston

Reklam | MXSM

Kommentarer (13)

Johan

Vart har ni mailat?

Jesper

ae834, jag har mailat och klagat. Håll mig uppdaterad om du får något svar! Fortsätter det såhär kommer jag försöka få tillbaka pengarna för detta är inte vad man blivit lovad. HD my ass...

ae832

Ja ngt jävla fel är det. Har mailat dom men fick ngt standardsvar tillbaka.

Jesper

Fy helvete vilken dålig kvalité det är på klippen nu när man skall se det i efterhand på supercrosslive.tv?? Ser ju ut som det är sönderkomprimerat i 10 bilder per sekund???

ard88.se

http://www.dailymotion.com/MOTOARCHIVE/videos

Daniel Guldstrand

Nån som vet länk till repris idag?

hackerman

http://www.usagoals.me/c/motorsports/2380104/1/monster-energy-supercross-houston-live-stream/

Rasmus

Okej tack! Får prova det imorgon :)

Webmaster - Niklas

Rasmus: i söndags kl 8 satte jag på reprisen och det var ca en timme efter sändningen avslutat. Allt fungerade kanon då :)

Rasmus

”Asdf” tala för dig själv köpte de för 1300 förra åtet.. Till mxinaction, är du verkeligen säker man kan se de direkt efter de slutat? För sist gick det ej och då maila och dom sa de tog 24-72h innan dom lagt upp det. För jag kunde ej se det på morgonen :/ men kan ha fel?

asdf

Btw har ni glömt att skriva en nyhet om att iaf FIM tagot sitt förnuft till fånfa och att hela VM kommer sändas live på Eurosport, samtliga mx1 och mx2 heat.

asdf

Det är fortf. inga ungdomar som vill betala 1200:- för o kolla detta när dom kan kolla folk spela om miljontals dollar innom e-sport varje helg gratis. Feld går bara girighetsdöden till mötes.

Mange

Stort tack!

Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop