Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Livestream från Daytona - Tidskval

Här har jag nu bäddat in Livestream som kommer att sända från tidskvalen med start cirka 19.00 svensk tid där bland annat Jim Holley med olika gäster ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Mer information om hela tävlingen finner du här: Information inför Supercross – Daytona

(Osäker om detta är idag, men det står att man ska sända tidskvalen från A-grupperna. Exakt när det startar vet jag ej men håll ett öga runt 19-20 tiden.)

Kommentarer (7)

kim

ingen repris?

M.T

Vafan har jag pröjsat för egentligen? :-/

Björn

Finns det något man kan se på den betalda strömmen? Som fö. suger så hårt att jag brukar leta på tuben efter racen så man slipper allt hack lag och avsaknaden av race...

Kim

Är kl 22 ikväll

141Racing

Är inget race day live idag. Har för mig att det var likadant ifjol. Har för mig att det har något med huvudsponsorn att göra. Man kan se sista tidskvalet men det är oklart om det går att göra utan ett Supercross pass

Bajronboy

Något nytt om klockan stämmer för hos mig tickar den på?

Niklas Svensson [ADMIN]

Klockan som räknar ner måste vara fel, enligt schemat och klockan ska det starta kl. 19.00. (6 timmar bakåt).

Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM