Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

Livestream Anaheim II – AMA SX 2018

Förra året var det premiär för den nya betalkanalen för Supercross och nu får vi hoppas att den blivit ännu bättre till denna säsong.

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Startar ca kl 04.00

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Mer information om hela tävlingen finner du här: Information inför Supercross – SX18 Anaheim II

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (9)

Jesper

Ang. betalabonnemanget.. Kvalitén är 720p. 2005 ringde och ville ha tillbaka HD Ready content... Allt är Flash baserat via Livestream.com. Flash player har fasats ut av princip alla till förmån för HTML5 spelare. Detta gör att du inte kan köra native cast-funktion, vilket drar ner kvalitén väldigt mycket om du lyckas casta via webbläsaren. Enda sättet att casta med telefon är att dela skärmen, vilket också är sämst. Round 2 Houston var bedrövlig kvalité på VOD:en. 10 FPS och helt sönderkomprimerat. De uppdaterade den efter 4-5 dagar så det blev lite bättre. Anaheim #2 var bättre. Men i min värld inte värt 1600 spänn. Inte om man jämför med GP:et som man löser för en tusenlapp med bra mycket mer content och bättre kvalité. Jag har provat med en monster dator, två olika fiberuppkopplingar, ios/android mobiler, surfplattor osv... inget hjälper. Om det fortsätter jävlas kommer jag försöka få pengarna tillbaka. Om det är fler som känner samma sak kan man alltid hota med en gruppstämning (Do it the American way)...

Anders

Köpte en deltävling förra året. Gick inte att se live och reprisen kom 24 Tim efter racet. Helt kass. Pengarna rätt i sjön. Försökte reklamera köpet men de svarade inte ens!

Johan

Ligger ute direkt på morgonen på offroadvideos.com gratis och i bra kvalitet, där sparade man 1600 kr....

Webmaster - Niklas

Jag förstår verkligen inte att det inte fungerar för er. Jag har kollat reprisen varje morgon dagen efter och inte haft ett enda problem. Det har rullat på utan problem och med väldigt bra kvalité. Möjligen kan det vara en fördel att se direkt på morgonen då kanske inte så många andra kollar samtidigt.

Mikael Kenson

Jag har kört detta hela förra året och idag får jag inte igång någon video alls. Inte ens A1 som jag redan tittat på tidigare. Kör med MAC och testat samtliga browsers. Förut har det varit lite hackigt och knackigt ibland men nu får jag inte igång någon visning alls. Är jag ensam om detta????

Johan

Har aldrig känt mig mer blåst efter ett köp än av supercrossen... Har testat på pc, mac, cromcast, apple tv, ipad, smart tv men det är samma sak på alla plattformar.

Rickard

@Stefan jag köpte förra säsongen och de va under all kritik

Stefan

Jag pröjsade 1600 kr ink moms föt livestream men både A1 o Huston gick inte att titta på live för mig, frös vat 10e sekund. A1 funkade bra dagen efter men förra rejset hade dom klantat till även där flr då va det kexig framerate så det hackade. Jag betalar gärna för jag förstår att det inte är någon välgörenhet men då borde det funka också. Dom borde dunka upp en nerladdningsbar HD version direkt efter varje race. Frustrerande. Någon annan som upplevt att det går bra/dåligt? Har testat på 2 datorer, olika browsers och olika bredbandsleverantörer.

Pontus

Någon vänlig själ som hittat någon gratis livestream till ikväll?

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP