Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Livestream Anaheim – AMA SX 2018

Förra året var det premiär för den nya betalkanalen för Supercross och nu får vi hoppas att den blivit ännu bättre till denna säsong.

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Startar ca kl 04.00

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Mer information om hela tävlingen finner du här: Information inför Supercross – SX18 Anaheim

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (12)

Bjorneolofsson

Köp! Streamar i tvn och bättre bild kan man inte få????

Mike

Någon som vet om det är 60fps på sändningarna?

Stefan

Har inte kommit åt siten supercrosslive.tv på ett par timmar - lite orolig för att det sätter ribban för hur bra det kommer gå att streama live. Men håller med Niklas, att streama i efterhand fungerade bra förra året.

en snål persson

finns det någon gratis-stream?

Im

Någon som har koll på vilken mediaspelare dom använder när man köper livestream? Det jag funderar på är om man kan se det via Chrome-cast. Någon som vet? =)

Robert

Jag köpte förra säsongen, fungerade klockrent och vilken bild ???? köpt åter 2018 säsong.

Webmaster - Niklas

Hej Tim, jag köpte hela säsongen förra året. Visst hade dom lite ”bebis” problem i vissa livesändningar. Men allt gick att se klockrent i efterhand varje gång. För mig var det värt varenda krona och jag har nu betalt för hela säsongen igen.

Tim

Fråga till Niklas eller någon annan som provat länken; Är det värt att köpa den? Jag betalar väldigt gärna för tjänsten (vi vill ju trots allt att de ska fortsätta livesända åt oss), men bara om det fungerar någorlunda bra. Jag läser lite negativa kommentarer, men det kan ju lika gärna vara från människor som är datorhandikappade. Någon som kan ge feedback?

Smålänningen

Om man inte har råd att köpa, kommer ni hjälpa oss andra att hitta folk som livestreamar gratis?

Mangan

Stort tack för detta!!

Webmaster - Niklas

Den ska du finna precis bredvid där de står om säsongspasset. När jag köpte igår fanns det två knappar att trycka på bredvid varandra. En deltävling eller hela säsongen.

Klas

Hej. Vart hittar man länk till biljett som gäller brara för en deltävling? Hittar bara säsongsbiljett.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop