Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

Lite dittan å lite dattan

Vi kan nu lägga lag-VM till handlingarna och blicka framåt, som exempelvis till nästa års Motocross of Nations.

Som Niklas Svensson skrev för knappa halvtimmen sedan kommer Motocross of Nations att köras i RedBud, USA 2018. Enligt uppgifter från Youthstream är det 7 oktober som gäller. I övrigt bör det nämnas att Kina, Turkiet och Redsand i Spanien är med på karten för nästa års VM, medan USA och Mexiko är ute ur leken.

Tommy Searle är klar för Dixon Kawasaki 2018 och med sig på resan blir även jänkaren Darian Sanayei som hade ett år kvar på sitt kontrakt med Kawasaki. I USA har de grönas fabriksteam spikats. I 450cc kör Eli Tomac och Josh Grant medan Adam Cianciarulo, Austin Forkner, Joey Savatgy och Martin Davalos för 250cc för Monster Energy/Pro Circuit/Kawasaki. Den sistnämnde kommer närmast från en fabriksstyrning hos Husqvarna.

25-årige Justin Barcia till VM? Jodå, det är ett rykte som florerar för tillfället. Var ifrån ryktet kommer har MXInAction inte den blekaste aning om och med tanke på att fabriksteamen blir färre i VM låter det mest som just gossip.

Som vi skrev i förra veckan är det nu officiellt att Hunter Lawrence kör för Honda i VM 2018 och för Geico Honda i AMA-serien 2019. Teamet i VM som han ska köra för lystrar till 114 Motorsports Honda. Foto: Kawasaki (T Searle)

Kommentarer (1)

Marcus

Om jag inte minns fel så nämde mr.Barcia det själv för RACERX när de intervjuade honom förra veckan. Han hade vart i England då hans flickvän kommer därifrån o nämde att han samtidigt haft kontakt med "vissa GP-team" men som sagt, vart det leder...märks med tiden...

Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP
Reklam | KTM