Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Jeffrey Herlings till start i Nationals - Information

Dags att avsluta 2017-års mästerskap av Lucas Oil AMA Nationals och detta på den superfina banan på Ironman National. Förra helgen kunde Zach Osborne säkra titeln i lilla klassen.

I stora klassen lever dock hoppet vidare för både Blake Baggett och Marvin Musquin. Eli Tomac leder mästerskapet med 28 poäng före Baggett och 30 poäng före Musquin. Så givetvis ska det till ett mirakel om Tomac ska sumpa denna chans, men vi vet samtidigt att precis allt kan hända med två heat kvar att köra. Det har vi varit med om förut.

Foto: Niklas Svensson

Förra helgen blev det stolpe ut för Fredrik Norén. En stark 12e plats i första heatet men tvingades utgå i andra heatet med maskinproblem. Ligger inför finalen på en 12e plats totalt med två poäng upp till Christian Craig på en 11e plats och 28 poäng upp till Jason Andersson på en 10e plats.

Men det största av allt denna helg är att KTM-föraren Jeffrey Herlings kommer att stå bakom startgrinden. Äntligen blir det av. Det har många gånger tidigare varit aktuellt men som i sista stund tvingats ställa in p.g.a. skador. Det ska bli otroligt spännande att se hur han står sig mot de övriga, nu när han just är inne i ett väldigt bra tempo och vunnit många VM-heat på slutet.

Tidsschema – Ironman Nationals

Kl. 19.10 – 250 Race 1
Kl. 20.10 – 450 Race 1
Kl. 21.10 – 250 Race 2
Kl. 22.10 – 450 Race 2

Livestream

NBC Sports Gold - Unadilla

Fler länkar kommer under dagen om jag lyckas finna några som är gratis!

Kommentarer (11)

Fredrik

Jag håller med . Herlings uppvisning var imponerande. Otrolig körning i andra heatet.

Micke

Herlings visade igår att amerikanerna var som statister på banan, jävlar vad han körde man såg ju fartskillnaden tydligt, AMA 450 är bra tunnare än MXGP nu, men för några år sedan var det ju tvärtom.

Janne

Får ni Livestreamen att fungera ?

Markus

Var och hur köper man?

Niklas

Någon som hittat en gratis stream?

Lasse

Oj Herlings helt överlägsen i tidskvalet

Webmaster - Niklas

Klart värt det!

dennis

Funderar på köpa sist racet för 200kr. är de värt tro?

marcus

re alex Kolla norens instagram

alex

Marcus om det är sant, så är det väldigt tråkigt. dem borde ju låta dem bästa köra i sånafall

marcus

DHMEDIA brukar sända live på Youtube. PS, verkar som Noren inte kommer åka MXGP nästa helg för han anmälde sig försent och kom som nr 42 av anmälda... De tar bara 40... Ytterligare ett bevis på att mxgp suger......

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB