Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

”Jag känner mig redo”

Efter sju sorger och åtta bedrövelser står han åter redo att nå sina drömmars mål – att få vara hel och frisk en hel säsong och få visa vad han verkligen kan.

Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

Senast MxInAction språkade med Viktor Björklund var han minst sagt bedrövad. En nyckelbensskada tog honom så hårt att han till och med funderade på att lägga handskarna på hyllan.

– Efter en tid började jag tänka om. Jag kan inte sluta nu. Motocross är det roligaste jag vet och någon gång måste jag få till det och kunna visa vad jag verkligen går för, säger Viktor Björklund via telefon från Italien.

Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

Det är nämligen där han har laddat de senaste två veckorna. Allt för att hitta rytm och fart för att kunna göra sig gällande vid SM-premiären i Borås. En bana som det alltid har gått bra för honom på. Ett gott omen med andra ord.

– Innan dess var jag i Holland/Belgien i två veckor och jag har även tränat starter som aldrig förr. Helt klart, jag känner mig redo, hälsar Viktor Björklund.

Foto: www.mxcarro.se

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | MxInAction
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | IDE Travel AB