Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | MXGP

Starta säsongen med träning i soliga Spanien

Då var det äntligen dags för Repractice MX-School att arrangera årets första läger utomlands och detta gör vi nere i soliga Spanien.

Vi gjorde ett utlägg om detta tidigare under hösten men tänkte köra ut det igen, då vi idag bara har cirka 5-6 platser kvar tills vi har fullt i lastbilen ner till Spanien.

Och det bär av den 15-23 Mars 2014 - Läs vidare för mer information!

Repractice tillsammans med TKR mx och Björn BC Carlsson som koordinator och transport ansvarig. Vi bor på 4 stjärniga övernattningar varav det ena är ett nyare spahotell med gym och det andra är ett nyare motell och givetvis så ingår frukost.

Information om Repractice läger - Foto: TKR MX

Vi har redan varit nere och rekat så vi vet vad vi kommer till, vi har 3st riktigt fina cross banor där, inne på området som är ett gigantiskt motorland där alla motorgrenar är representerade och givetvis så finns det restaurang, andra banan är en grym jord bana, som är något utöver det vanliga och sist men inte minst så har vi kontakt med en spanjor där nere som har en privat sandbana som är teknisk och innanför den så har han en supercross bana.

Med oss på denna resa så är våran samarbetspartner MxInAction med Niklas Svensson i spetsen, så i detta pris så ingår film från resan och givetvist en massa bilder på just Er som ni får ta del av och även kommer att få synas på hemsidan under rapporterna under träningsveckan.

Pris för detta kalas kostar 14900:-

Information om Repractice läger - Foto: TKR MX

Vad ingår då..?

Transport av hojar t/r, boende, träningsavgifter och försäkring, träning av oss i Repractice,( Marcus Norlén & Richard Eriksson). Flyg och hyrbil ordnar ni själva, och flyget bokar ni till Barcelona och ju tidigare desto billigare.. (Transport av cykel går några dagar innan, ca 12 mars - mer information om det får ni via mail av oss)

Begränsat antal platser.

Depositionsavgift betalas in vid anmälan så man är garanterad sin plats å sista betalningsdag för lägret är 25 februari. för mer info maila oss på marcus_norlen@hotmail.com eller richard-eriksson@hotmail.com

Reklam | MXSM

Kommentarer (1)

Matti

Va hände med han som körde i usa, tror han hette Kristoffer eller nått. Körde nog amatör serier m.m!.

Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM