Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | Scott Sports AB

Information inför Supercrossen – New Jersey

Idag är det en riktigt spännande dag, SM-premiär i Borås samt den näst sista deltävlingen i 2017-års Monster Energy AMA Supercross som denna gång besöker New Jersey i utkanten av New York.

Förra helgen bjöd Eli Tomac på en enorm uppkörning i finalen. Ryan Dungey startade bra och ledde hela heatet medans Tomac startade runt 15-16e plats. Men med 2-3 varv kvar att köra hade Tomac letat sig upp och tog sig förbi Dungey enkelt och knep ännu en seger. Inför den näst sista deltävlingen så leder nu Tomac med endast tre ynka poäng före Dungey, vilket bäddar för en nagelbitare delux inför kvällens deltävling.

Foto: Chris Ganz - BrownDogWilson

När startar det?

Det drar först igång klockan 16.30 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 16: New Jersey Race Day Live - Klockan 16.30

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 22.30 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 00.30 som gäller för att inte missa något.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år har äntligen nu blivit verklighet - En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $19 per deltävling eller $59 för resterande del av säsongen.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Övriga gratis länkar:

Så fort jag fått tag på andra Livestream länkar så kommer jag att uppdatera dom här under. Men nu håller vi tummarna för att det man har betalat för via Supercrosslive.com håller riktigt bra i både bild och kvalité.

Länk 1:

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Detta är länkarna som jag kunnat hitta idag. Skulle ingen fungera så får ni hålla koll på Vitalmx.com forum genom länken här: Vitalmx Forum

Delta i MxInAction Supercross Tippning 2017

Som flera säsonger tidigare har vi återigen öppnat upp för deltagande i MxInAction Supercross tippning där det bland annat ligger ett presentkort på 2000 kronor från Forsell Motor och en megastor pokal till totalvinnaren. Fler priser per deltävling kommer att komma under säsongen.

Länk: Klicka här för att delta i tippningen - Information och anmälan!

Nya tidsschemat!

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (2)

123

Yeay gratis länken är "bara" 3 månader gammal den fungerar säkert..... varför ens lägga upp Den?

Oj

Detta tidsschema är fel de e tidigare Kl 4,30 PM drar huvudtävlingen igång

Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM