Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

Information inför Supercrossen – Minneapolis

Ikväll är det dags att återigen spänna ögonen för den sjunde deltävlingen av 2017-års Monster Energy AMA Supercross som ikväll gör ett besök i Minneapolis.

Premiär på nytt för Fredrik Norén

Äntligen är det dags på riktigt. Fredrik Norén är tillbaka och nu i premiären av 250-East. Vad ska vi våga hoppas på? Jag tror på dunder och brak med en topp 10 placering redan i premiären. Förarna som kommer slåss om titeln tror jag blir Joey Savatgy, Adam Cianciarulo och Christian Craig.

BamBam

Under fredagen kunde man se på olika nyhetssidor att Suzuki föraren Justin "BamBam" Barcia gör comeback efter skada. Riktigt kul att äntligen få in lite "nya" förare till serien som vi hoppas kan komma att röra om i grytan litegrann.

Foto: Chris Ganz - BrownDogWilson

När startar det?

Det drar först igång klockan 20.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 7: Minneapolis Race Day Live - Klockan 20.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 02.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 04.00 som gäller för att inte missa något.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år har äntligen nu blivit verklighet - En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $19 per deltävling eller $99 för hela säsongen.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Övriga gratis länkar:

Så fort jag fått tag på andra Livestream länkar så kommer jag att uppdatera dom här under. Men nu håller vi tummarna för att det man har betalat för via Supercrosslive.com håller riktigt bra i både bild och kvalité.

Länk 1:

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Detta är länkarna som jag kunnat hitta idag. Skulle ingen fungera så får ni hålla koll på Vitalmx.com forum genom länken här: Vitalmx Forum

Delta i MxInAction Supercross Tippning 2017

Som flera säsonger tidigare har vi återigen öppnat upp för deltagande i MxInAction Supercross tippning där det bland annat ligger ett presentkort på 2000 kronor från Forsell Motor och en megastor pokal till totalvinnaren. Fler priser per deltävling kommer att komma under säsongen.

Länk: Klicka här för att delta i tippningen - Information och anmälan!

Nya tidsschemat!

Reklam | MXSM

Kommentarer (2)

Robert NetRicky

Ingen vinst till denna helgens tippningsvinnare?

Everts

Lycka till ikväll nu Fredrik, kör hårt !

Reklam | MXGP
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor