Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | MXGP

Information inför Supercrossen – Daytona

Idag finns vi på plats när det är dags för den 10e deltävlingen av 2017-års Monster Energy AMA Supercross i Daytona.

Foto: Niklas Svensson

Har haft fyra fantastiska dagar här i Florida och det ska bli riktigt kul att få avsluta denna resa med det allra roligaste, dels att få se Fredrik Norén men även att få uppleva detta på den mega stora arenan Daytona International Speedway.

Det har varit helt galet här i Daytona denna vecka, dels är det en motorcykelvecka mellan 10-19 mars, med tiotusentals landsvägsåkare som åker mellan Daytona Beach och arenan i Daytona där dom har en megastor utställning.

Följ mig via sociala medier

Idag kommer jag att pusha ut så mycket jag bara kan via våra sociala kaneler som Facebook och Instagram (@mxinaction) så se till nu at följa oss där. Jag hoppas även kunna få Fredrik Norén med att skicka en videohälsning hem till er där hemma.

Foto: Niklas Svensson

Race Day Live

Daytona är en något speciellt tävling som egentligen inte ingår i Feld Motorsports, så därför kommer vi inte att ha någon Race Day Live med Jim Holley ikväll att kunna titta på. Så därför extra viktigt att ni följer oss på sociala medier ikväll där jag hoppas kunna lägga ut massvis med bilder och filmer!

Norén

Förra helgen hade Fredrik Norén något riktigt bra på gång men det slutade på en 13e plats efter et misstag, så ikväll hoppas vi och håller tummarna för att det kan bli en topp 10-placering för Fredrik.

Nytt schema för Daytona

Man ändrade om helt denna säsong med att byta antal varv till att köra i antal minuter istället, något som jag tycker varit bra då finalerna har blivit längre. Men till helgen i Daytona är antal varv tillbaka då banan är så pass lång så man nog anser att körtiden blir längre då.

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 01.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 03.00 som gäller för att inte missa något.

Foto: Niklas Svensson

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år har äntligen nu blivit verklighet - En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $19 per deltävling eller $99 för hela säsongen.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Övriga gratis länkar:

Så fort jag fått tag på andra Livestream länkar så kommer jag att uppdatera dom här under. Men nu håller vi tummarna för att det man har betalat för via Supercrosslive.com håller riktigt bra i både bild och kvalité.

Länk 1:

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Detta är länkarna som jag kunnat hitta idag. Skulle ingen fungera så får ni hålla koll på Vitalmx.com forum genom länken här: Vitalmx Forum

Delta i MxInAction Supercross Tippning 2017

Som flera säsonger tidigare har vi återigen öppnat upp för deltagande i MxInAction Supercross tippning där det bland annat ligger ett presentkort på 2000 kronor från Forsell Motor och en megastor pokal till totalvinnaren. Fler priser per deltävling kommer att komma under säsongen.

Länk: Klicka här för att delta i tippningen - Information och anmälan!

Nya tidsschemat!

Reklam | MXSM

Kommentarer (2)

Gratis stream?

Någon gratis stream??

JW

I den senaste artikeln står det att de inte är något racedaylive, vad gäller?

Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor