Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Information inför MEC 2018 – Livestream

Förra helgen avslutades MX-säsongen med Lag-VM i Red Bud men redan nu i helgen smygstartar höstens alla Supercrosstävlingar med den största i Las Vegas med Monster Energy Cup.

Under hösten kommer vi kunna följa en hel del Supercrosstävlingar runt om i världen med start under lördagsnatten i Las Vegas där 1 miljon dollar står på spel. Nästa helg är det dags för den årliga Red Bull Straight Rhythm i Pomona och sen rullar det på under hösten med SX-tävlingar i Europa med bland annat den stora Supercrosstävlingen i Paris den 17-18 november.

Men nu ska vi prata om kvällens stora händelse. Sedan säsongen 2011 så har denna tävlingen ägt rum år efter år på Sam Boyd Stadium i Las Vegas och vid två tillfällen har en förare lyckas vinna samtliga tre finaler och därmed inkasserat 1 miljon dollar med sig hem och det med Ryan Villopoto 2011 och Marvin Musquin förra säsongen 2017.

Och nu står dom båda till start även ikväll. Ryan Villopoto som lade handskarna på hyllan efter sin fjärde raka SX-titel 2014 och har sedan dess bytt ifrån Kawasaki till Yamaha som han kommer tävla på denna kväll.

Förutom dessa två så har vi bland annat dessa namn till start i stora klassen – Cooper Webb, Eli Tomac, Blake Baggett, Joey Savatgy, Chad Reed, Malcolm Stewart, Justin Barcia med fler.

Här nedan följer information för kvällen:

Tidsschema:

Kl. 21.00 – Träningar + Tidskval pågår till ca 01.00
Kl. 01.05 – Sista chansen stora klassen
Kl. 03.00 – Öppningsceremoni
Kl. 03.30 – Livesändningen startar
Kl. 03.35 – Heat 1 Stora klassen
Kl. 04.00 – Heat 1 Supermini
Kl. 04.19 – Heat 1 Amatörklassen Allstars
Kl. 04.55 – Heat 2 Stora klassen
Kl. 05.25 – Heat 2 Supermini
Kl. 05.45 – Heat 2 Amatörklassen Allstars
Kl. 06.05 – Heat 3 Stora klassen

Hur ser man LIVE?

Vill man se kvällens race LIVE eller i repris imorgon så går det att köpa för $29 (Ca 300kr) via Supercrosslive.tv . Jag gjorde det precis, skapade ett konto och betalade sedan och det fungerade utan problem.

Skulle jag finna några gratislänkar under kvällen så kommer det att skrivas här under:

Kommentarer (5)

Benny

3:30pm-3:40pm: Practice A - Qualifying Practice (LIVE STREAMED ON WWW.SUPERCROSSLIVE.COM) Lokal tid.

Webmaster - Niklas

Tidskvalen får man inte se men nattens tävling.

Quattro

Antingen sänder dom inget från kvalkörningen eller så har ja släng 1300 spänn i sjön hoppas på att kunna kolla i januari eventuellt

Alex

kommer man kunna se träningen ?

Birre

Jag tror Fox sport 2 FS2 Sänder live i natt.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | KTM
Reklam | MxInAction