Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | MXGP

Information inför AMA Supercross Anaheim II – Live ikväll

Tiden rullar verkligen på nu efter att vi hela hösten gått och väntat på att 2015-års mästerskap av Monster Energy AMA Supercross skulle kicka igång.

Nu är vi redan framme vid en ny lördag vilket innebär en helt ny deltävling i mästerskapet, den tredje i ordningen och som nu är tillbaka på Angel Stadium i Los Angeles före Anaheim II och det är faktiskt inte sista gången vi besöker denna arena då vi även ska få ta del av Anaheim III om två veckor.

Foto: Andreas Johansson

Det vi minns från förra veckan då, är att Eli Tomac lyckades knyta samman säcken med en finalseger före Ken Roczen. Dock har den sistnämnde ett bra försprång i mästerskapstabellen före tvåan Ryan Dungey, som sakta men säkert börjar komma igång.

Så jag tror mycket kommer att handla om tre förare ikväll – Ryan Dungey, Eli Tomac och Ken Roczen samt att jag sätter in Trey Canard och Chad Reed som kvällens skrällar. Den sistnämnde lyckades ju faktiskt vinna just här, under Anaheim II, efter en makalös körning förra säsongen.

I lilla klassen handlar väll det mest om Cooper Webb och Jessy Nelson, som med varsin seger går in mot kvällen för nya fighter. Någon som jag saknat där framme är Justin Hill som inte riktigt ännu lyckats i finalerna, men kanske det blir tredje gången gillt?

Foto: Andreas Johansson

Som kvällens joker sätter jag lägger jag nog ner kortet på Malcolm Stewart, efter förra helgens fantastiska körning i finalen. Tror inte många, varken i den stora eller lilla klassen, skulle haft mycket att sätta emot när det gäller i ”Whoopi-des-dos” sektionen.

För våra Svenska förare hoppas jag att det hela går väldigt bra ikväll, vore kul om samtliga tog sig vidare från tidskvalen så att dom får i sig några riktiga race i kroppen. Och tänk om någon av dessa kunde få till en ordentlig start, åtminstone finnas med där framme i början bara för att få känna på tempot.

Hur ser man finalerna LIVE klockan 04.00?

Ikväll kan ni få chansen att se hela ”The Night Show” med kval, semifinaler och finaler i nästan Full-HD format, tack vare vår kära besökare Kristoffer Wenerklang som här under ordnat ihop en film på hur ni går tillväga för att se kvällens race.

Installerar man ett program från hola.org så kan man använda en Live Streaming länk som sänder extremt bra kvalité, följ bara filmens anvisningar så bör det fungera. Säkrast är om ni använder Er utav Google Chrome. (Detta program är säkert och har inte drabbats av några virus)

Klicka här för installationsfilmen:
Klicka här för Livestreamingen - Klockan 04.00:
Klicka här för MxInAction Supercross Tippning

Om inte ni får detta att fungera så är ni varmt välkomna in till vår Online Chatt som ligger öppen hela tiden, där jag tillsammans med besökarna kommer att snacka om kvällens race samt hjälpa varandra att få Live Streaming att fungera.

I helgens deltävling går Uddevalla GP in som sponsor och kommer att ge bort 2st helgbiljetter inklusive depåbiljetter. Den som vinner deltävlingen får en utav dessa biljetter medans vi på MxInAction kommer att lotta ut vinnaren till den andra biljetten. Se till att anmäla Er idag för att fortfarande ha chansen att kamma hem fina priser. Klicka på länken här ovanför för mer information.

Tider att ställa sig in på:
Klockan 21.50 – Livestream från tidskval
Klockan ca 04.00 – Livestream från kvalheat, semifinaler och finaler.
(Finalerna kommer att börja runt kl. 06.00)

Övriga länkar:

Klicka här: Live resultat med Live tider
Klicka här: Live Stream tidskval klockan 21.50

Eventuella Livestream länkar för natten:

Klicka här: Livestream länk 1 - Start klockan ca 04.00
Klicka här: Livestream länk 2 - Start klockan ca 04.00
Klicka här: Livestream länk 3 - Start klockan ca 04.00
Klicka här: Livestream länk 4 - Start klockan ca 04.00
Klicka här: Livestream länk 5 - Start klockan ca 04.00
Klicka här: Livestream länk 6 - Start klockan ca 04.00

Fler länkar och möjliga ändringar av nuvarande länkar kommer att uppdateras så fort dessa finns tillgängliga via Online Chatten!!

Topp 5, Supercross 450 2015 - 2 av 17 deltävlingar:

POS. # Förare Totalt
1 94 Ken Roczen 47
2 5 Ryan Dungey 38
3 21 Jason Andersson 37
4 41 Trey Canard 33
5 23 Weston Peick 32

Topp 5, Supercross 250 West 2015 - 2 av 9 deltävlingar:

POS. # Förare Totalt
1 28 Jessy Nelson 45
2 17 Cooper Webb 39
3 911 Tyler Bowers 38
4 16 Zach Osborne 36
5 32 Justin Hill 33

Reklam | MXSM

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | MXGP
Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor