Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Information & hålltider – Lag VM Red Bud

Nu är vi väldigt nära årets största händelse med Lag-VM i Red Bud och på plats finns Team Sweden med Yamaha-trion Alvin Östlund, Filip Bengtsson och Anton Gole.

Foto: MXSM/Rasmus Christensen

Jag har under dagen fått rapporter direkt från plats och dessvärre har det regnat större delar av natten och så även gjort med små skurar under förmiddagen. Från några filmklipp från banan syns det att banan har blivit ganska så dränkt av regnvatten så vi kan nog förvänta oss lite tyngre körningar idag.

Men enligt rapporter på plats så är förarna väldigt laddade och taggade. Gole känner inte av förra helgens krasch och dom alla tre ska vara 100% redo för den stora uppgiften som är att ta Sverige vidare till söndagens finaler.

Första träningen startar nu kl. 17.00 svensk tid och sedan rullar det på. Första start ikväll är klockan 20.20 svensk tid. Nedan följer lite nödvändig information med tidsschema med mer.

Foto: MXSM/Rasmus Christensen

Tidsschema Lördag

Kl. 20.20 Kvalheat MXGP (Filip Bengtsson)
Kl. 21.20 Kvalheat MX2 – (Alvin Östlund)
Kl. 22.20 Kvalheat Open – (Anton Gole)

Tidsschema Söndag

Kl. 16.50 B-Final
(Givetvis förutsätter vi att svenskarna går direkt till final och då körs det enligt nedan imorgon)
Kl. 19.00 Race 1 – MXGP/MX2 (Filip Bengtsson & Alvin Östlund)
Kl. 20.30 Race 2 – MX2/Open (Alvin Östlund & Anton Gole)
Kl. 22.00 Race 3 – Open/MXGP (Anton Gole & Filip Bengtsson)

Hur ser jag tävlingen?

Om du vill vara väldigt säker på att se både kval & finaler så är det www.mxgp-tv.com som gäller där man får betala ca 300:- för att se allt. Någon gratis LIVE-stream har jag inte lyckats hitta ännu.

Eurosport 2 sänder söndagens två första finaler i repris kl. 21.00 och kl. 21.30 sedan LIVE från sista finalen kl. 22.00 svensk tid. Resultatlistor med mer finner ni som vanligt via www.mxgp.com

Vi kommer att få rapporter direkt från plats direkt under och efter alla heat. Vi kommer att uppdatera hemsidan så snabbt vi bara kan med all nödvändig information. Glöm inte heller att följa våra sociala medier via Instagram & Facebook där vi lägger ut bilder och filmer som vi får direkt från plats.

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop