Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Hyfsad timlön för Musquin

Million dollar Musquin! Jackpot i Las Vegas! Skribenterna har publicerat den ena fyndiga rubriken efter den andra gällande Marvin Musquins storslam vid Monster Energy Cup.

Etta-etta-etta betyder som nog alla vet en speciell bonuscheck i Monster Energy Cup. Vinner man samtliga heat vid denna tävling kan man nämligen kvittera ut 1 miljon dollar, något som bara Ryan Villopoto mäktat med tidigare (2011).

Foto: KTM Racing - Simon Cudby

Med Ken Roczen sedan tidigare ute ur leken och med Eli Tomac likaså efter första racets krasch lyckades Musquin kopiera bedriften och detta efter i stort sett bara 30 minuters körning. Tre heat. Tio varv. Cirka en minut per varv. Med dagens dollarkurs (8,13) blir det omräknad i svenska kronor en check värd 8 130 000 kronor. Eller en

timlön på 16 260 000 kronor. Räknar vi om det i minuter tjänade den franske KTM-föraren 271 000 kronor per minut eller om ni så önskar 4 516 kronor i sekunden.

– Det här kändes som att gå på casino och vinna en jackpot, sa Marvin Musquin vid prisceremonin.

Foto: KTM US

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (10)

Danne

Marcus jag är hur lugn som helst. Tycker det är så tråkigt att läsa en sån kommentar. Vi har en svensk som är med i main event och drar om topp tio placeringar. Det är väl hur kul som helst eller?

Jens

Han tar hela millen och drar till Monaco slipper skatt och börjar vlogga som Jon Olsson ;)

Linus

Han har fortfarande 2 val :) antingen så tar han hela miljonen direkt och får betala skatt på det i usa eller så kan han få välja att få ut det månadsvis istället och slippa betala skatt :)

Marcus

Danne, behåll lugnet nu och vårda språket. Det blir så hetskt annars.

Danne

Markus va fan säger du. Han skadade foten i kvalet och han hade varit topp tio om allt stämmer. Hur fan kan du skriva så. Ingen annan svensk som lyckats så bra som noren mer än Mats nilsson. Men nu är det ju 2000 talet!! Alla blir som barn här på denna sidan. Det Niklas och dom gör är så sjukt snällt mot oss crossfans. Jag tror på Noren och han kommer lyckas bra i supercrossen 2018 och visa alla vad han kan thats it!!

11 andersson

Peter !! Läs artikeln först nästan halv idiotiskt inlägg av dig !

Marcus

Det räcker väl med att konstatera att Norén körde oförskämt långsamt.

Danne

När kommer den artiklen upp om Noren :)

Webmaster - Niklas

Om man lugnar sig liiiitegrann så ska du nog se att de kommer en egen artikel om Norén, om du läst denna artikel så ser du att den handlar om Musquin. Välj bort detta du, vi klarar oss nog utan dig ska du se :)

Peter

Inte en enda rad om hur det gick för Norén! Grattis Sverige, alla mx-fans samt Fredrik själv att vi väljer bort detta.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM