Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Horebeek ut – Seewer in

2018-års säsong är inne på slutspurten och det börjar redan att röras om i grytan med förare som står utan kontrakt och med förare som får förnyade kontrakt inför 2019.

För några veckor sedan fick man höra av Jeremy van Horebeek, som kört för det officiella Yamaha teamet Monster Energy Yamaha de sedan 2014 står utan kontrakt till 2019 och därmed blivit petad ur teamet.

Jeremy Seewer - Foto: Niklas Svensson

Årets säsong har väll kanske inte gått spikrakt för belgaren Van Horebeek men han ligger trots allt inför helgens deltävling i Schweiz på en niondeplats i MXGP-klassen. Men nu blir det till att leta nytt kontrakt till kommande säsong, vilket han förstås borde kunna hitta.

Istället har Monster Energy Yamaha tidigare i veckan signerat klart med Jeremy Seewer, som flyttas upp från Wilwo Yamaha och blir därmed teamkamrat med 2015-års världsmästare Romain Febvre inför 2019.

Seewer ligger förnärvarande på en åttondeplats i mästerskapet med fem deltävlingar kvar att köra. Seewer är även uttagen att försvara sitt hemland i årets Lag-VM i Red Bud tillsammans med Valentin Guillod och Arnaud Tonus.

Kommentarer (3)

Robocop

Bobryshev till Kawasaki då BOS byter märke till grönt. Searle blir hans teamkompis

Roger Persson

Det var exakt min tanke också som du skrev janos! Den här killen har lite hybris, men jag önskar honom lycka till 2019.

janos

om han nu hittar ett team, han var ju inte intresserad för att köra för skit summor och dåligt team...

Reklam | KTM
Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor