Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Hit & Shit – januari

Dags för årets första Hit & Shit. Den här gången var det inga som helst bekymmer att finna både och. Det svåra var att selektera ut vilka som skulle platsa på listan. Som bonus denna gång kör vi tre av varje.

HIT

Race: Det ryktades om nedläggning av gamla, anrika Race och tidningen var väl nästan ”six feet under” och vände. Nu kavlar de upp ärmarna och rullar vidare fast med ny ägare i mannen, myten, legenden - Jonas Hagren.

55 000: Så många besökare hade MXInAction de första tio dagarna in på det nya året. ”I´m back” som Niklas messade till min solstol vid ekvatorn. Efter 22 dagar var besöksantalet 112 335. Nice!

Het som lava: Tar sig upp på MX2-pallen redan vid premiären av det italienska mästerskapet och besegrar en bunt stjärnförare på kuppen. Vi ska självklart inte dra för höga växlar men just nu är Alvin Östlund lika het som lava.

SHIT

AMA: SX-säsongen har kickat igång och det är för många årets höjdpunkt. Det som får oss att placera världens bästa SX-liga bland bad things är Ken Roczens armbrott vid Anaheim II. När giganternas kamp gick i stöpet försvann nästan alla nerv och spänning.

Smockan: Jason Anderson är inte känd för att ta särdeles smarta beslut. När han väl hade borstat bort fadäsen från målgången vid Motocross of Nations plockade han vid Anaheim II fram en högerkrok som prickade Vince Friese. Diskvalificering var ett faktum och värdefulla poäng gick i spillo.

Tidsskillnad: Vill man hänga med vid livesändningarna från AMA-SX och hålla sig uppdaterad med det hetaste på momangen, ja då vänder man på dygnet må vi säga. Från helg till helg blir det en enda lång jetlag.

Foto: Husqvarna US (Jason Anderson)

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (7)

11 andersson

Håller med dig Henkan ...tråkiga dungey är hycklare Jubla ju till efter målgång när meken sa roczen is pur And Done //

Danne

Alltså jag tycker inte det blir sämre race för att Ken är borta? Bästa racet va denna helgen. Alla är mer jämna och det blir bra fajter. Tycker det är sjukt kul att kolla på det även om inte Ken är med. Då är det mer surt att James inte är till start i så fall. Men man gräver ju inte ner sig för det. 250 klassen bjuder verkligen på kul racing.

Webmaster - Niklas

Hej Carlsson, såg en bild hans amerikanska polare la ut igår och önskade honom trevlig resa hem så antar att Robert är på G hem just nu. Får kolla upp de mer efter helgen :)

Carlsson

Hur gick de egentligen med Robert Lind och hans flytta hem planer?. Enligt bilder så lär han vara i usa än, tänkte mest om de blev ändrat med flytt och ett kan inte tacka nej jobb dök upp?

Henkan

Shit: Att Dungey föst jublar över Roczens Olycka men senare i intervjun beklagar det som hände honom... Jävla hycklare..

Box

Högerkrok? Det är väl att ta i, kan man tycka. Larvigt att han blev diskat för det.

Aaa

Man kan sova gott om natten och när man vaknar går man in på offroadvideos.org så finns alla race där

Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM