Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Hit & Shit i februari

Nu börjar det verkligen hända grejer på MX/SX-marknaden. Vad är hett och vad är sämre än dåligt? Dags för MXInActions Hit & Shit februari.

HIT:

Rekordmannen: Rekord är till för att raderas och detta hände när den östra AMA-SX-serien drog vidare till Georgia Dome, Atlanta. Mats ”Lappen” Nilssons 24 år gamla rekord (i modern tid) med en niondeplats i San Diego är raderad. Nu gäller en åttondeplats och rekordmannen heter Fredrik Norén. Grattis!

Topp 10: Ett världsmästerskap är ett världsmästerskap och det kan vi inte förbi se hur illa vissa än tycker om dess regelverk eller ägarkonstellation. Nu är serien hursomhelst igång och det med en svensk inom topp 10. Hatten av för Alvin Östlund.

JWR: Bara att ha idén att dra igång ett svenskt VM/EM-team är kärlek. Som bekant är Johan Westermark inte bara en man av stora ord utan en entreprenör och en handlingens man. Är det någon som kan sjösätta denna vision och göra något extra ordinärt av idén, så är det Johan Westermark.

SHIT:

Victor(y): Han har trots 22-årsålder en skadelista som säkerligen tar minst två minuter att läsa. Übersympatiska Viktor Björklund har fått börja om från ruta ett fyrtioelva gånger. Nu fyrtiotolv med ett brutet nyckelben. Man kan ju som vän av ordning undra om eländet aldrig ska få ett slut?

Foto: www.mxcarro.se (Viktor Björklund)

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction