Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Hit & Shit i augusti

Dags att runda av årets åttonde månad. Serier världen över ser sitt slut och istället tar silly season ett fast grepp om det mest intressanta.

HIT:

Silly season: Alla rykten är ibland nästan roligare än när själva tävlingssäsongen kickar igång. Framförallt när crazy stuff till och med visar sig vara sant.

Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

Bullet: Jeffrey Herlings åker över till USA och skjortar upp jänkarna så det stod härliga till. Andra heatet var en uppvisning.

Uddevalla: Så skönt att VM-cirkusen var tillbaka där arrangemanget hör hemma. Till er alla kommunpampar i Uddevalla, förstå vidden av detta värdsliga event. Sluta upp att vara skrivbordsligister.

SHIT:

Vädret: Det regnade på sniskan i Uddevalla. Jag gör slut med SMHI. Jag gör slut med klart.se. Jag gör även slut med yr.no. Så här dåligt väder kan ni bara inte ”beställa” till oss när BMK arrangerar VM.

Kommentarer (3)

Anders Wallsten

Svar till Carlsson: Nix, får fortfarande inte gå ut med info.

Carlsson

Ni hade för några veckorsen en glädjande nyhet ni inte fick berätta om? Har ni berättat om den eller de fortfarande hemligt?

H

På söndagen va vädret bra :) dock är banan skittråkig... en önskan som aldrig kommer slå in är att det skulle vara som när jag var mer aktiv i sporten att det kan vara flera som arrangerar VM. Tibro, Motala, Ulriceham osv Tibro och Motala va nog favoriter. Annars, fortsätt med erat (Anders och Niklas) skrivande ni är guld värda för oss som följer. Tack.

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB