Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

”Helt ok premiär”

Anton Gole är fabriksförare nu. Han spänner bågen mer än han någonsin gjort tidigare. Hans eget betyg på premiären – helt ok.

Det är inte enkelt att skifta märke mitt under pågående säsong. Tre provkörningar - thats it. Att sedan komma till en ordentligt gropig sandbana utan att ha haft möjlighet att testa fram optimal fjädring, ja då blir det tufft.

Foto: TM Racing

– Jag vill alltid vara med så långt fram jag bara kan så självklart var jag lite besviken. Teamet var dock jättenöjda med vad jag presterade. De förstod att det inte är så lätt att bara komma in och leverera. Jag får nog räkna med ytterligare ett eller två race innan jag är ”inne i det”, berättar Anton Gole.

I nästa andetag fullkomligt öser han beröm över både hojen och teamets agerande.

– Det är nästan för bra för att vara sant. När jag kom i mål var det två man som tog hand om hojen medan jag kunde slänga mig i poolen och svalka mig. Jag är inte van med att någon gör allt jag ber om. Vill jag byta drev eller ändra på något så gör de exakt det jag ber om. Det känns nästan overkligt, säger Anton Gole.

Foto: TM Racing

Till hans TM-premiär i Ottobiano hade han en sprillans ny fabrikshoj till förfogande och reservhojen har bara gått en timme eller två.

– Nu har jag verkligen alla förutsättningar att lyckas, säger Anton Gole som stannar i Italien och fortsätter sitt testande med hojen innan det är dags för nästa VM, kommande helg i Portugal.

Om Anton Gole skulle lyckas och om TM är nöjda med vad han levererar kan det finnas en öppning att kontraktet förlängs även över nästa säsong.

Kommentarer (1)

Pete the coach!

Haha! Hur bra är inte det där då! Som du har kämpat, det är du värd!

Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor